Mit tennél ha a férjed (gyereked apja) szexuálisan bántalmazná a gyerekedet?
Gyerekvédelmet tanulok jelenleg, csupán érdekelne néhány őszinte vélemény...
Mert az esetek nagy százalékában az anya elnézi ezt az apának...
Én egészen biztosan nem nézném el.
Az viszont elképzelhető, hogy nem jelenteném fel, ha azonnal hajlandó elválni és teljesen lemondani a gyermekről, mi több, eltűnni az életünkből. Persze nem semmizném ki, korrektül osztoznánk a vagyonon, de a gyerekemet többet nem láthatná, a közelébe sem mehetne.
Most így gondolom, de ha megtörténne - remélem és hiszem, hogy sosem fog -, lehet, hogy nem tudnék ilyen "úrinő" maradni és az első utam a rendőrségre vezetne.
Én ölni tudnék a gyermekemért. Akár az apját is.
Azt a nőt, aki pedig nem védi meg a saját gyermekét szintén börtönbe küldeném, ugyanúgy, mint a bántalmazót.
köszönöm az eddigieket...
hát kb. én is hasonló szépeket kívánnék az apának...és kiheréltetném...és sosem bocsájtanék meg...
ez azért nem ilyen egyszerű. Könnyű mondani hogy lépnél, de az nem olyan könnyű lehet egy ilyen helyzetben. Nem tudhatod mit él át az anya.
A gyereknek sem feltétlenül az a legjobb ha még az anyjától is elveszik.
Nem minden fekete és fehér...
Kedves Férfi...:)
Ne hidd hogy a nők nem követnek el ilyenfajta cselekedeteket...még durvábban csinálják...:-S
De reméljük tényleg nem fordul elő:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!