Vajon hogyan tud anyósom megélni 53 ezer forintból? !
Figyelt kérdés
Nagyon jó a kapcsolatom anyósommal, szerencsére jól kijövünk. Viszont, nem , mintha közöm lenne hozzá, csak egyszerűen furcsállom, hogy akárhányszor odamegyünk, mindig tele van a hűtő gyümölcsökkel, kajával... A fürdőszobában Palmolive, Dove márkájú cuccok vannak, stb. A számlák pedig mindig rendesen be vannak fizetve. Egyszerűen csak átfutott az agyamon, nem is egyszer, hogy vajon hogy a túróba csinálja ezt? Ötletek? 65 éves, egyedülálló, elég normális életvitelű...2009. jan. 9. 17:55
31/32 anonim válasza:
Ha nem kéne a lakáshitelt fizetnem, én is kijönnék 53-ezerből. Egyedül élek, bp-i 38 nm-es panelben. 124 a nettóm, ebből kb 80 a lakáshitel. A maradékból kifizetem a rezsit, ami még eztán is marad, abból lehet kaját venni. Vajas kenyér almával, zsíros kenyér hagymával, vagy főzök egy lábos kaját, és azt eszem egész héten. Nincs ebben csoda.
32/32 anonim válasza:
Hidd el az anyósod nem Varázsló! Sőt, még csak nem is művész! Mindössze okosan csinálja a dolgokat. Amúgy szerintem állhat egy támasz a háttérben, amiről Te még nem tudsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!