Genetikai vizsgálat nélkül ezt senki nem tudja pontosan megmondani.
Én annyit tudok, hogy erdélyi magyar, tót és hatalmas szégyenemre cigány felmenőim tuti vannak.
tegnap 18:45
12/30 anonim válasza:
"hatalmas szégyenemre cigány"
Jó hülye vagy, ha emiatt szégyelled magad, hiszen nem tehetsz róla, meg a felmenőid se tehettek róla, hogy milyen nemzetiségűnek születtek. (Nem mintha bármelyik nemzetiséggel lenne bármi baj.)
Az én családfám az egyik ágon alig-alig vezethető vissza, és ott van olyan hiányos adat, ami kapcsán nekem bárki lehet a rokonom. :)
tegnap 18:54
13/30 anonim válasza:
Bennem is van egy minimális cigány vér, de élőben letagadom, mert gáznak tartom.
tegnap 18:54
14/30 Mad Max2 válasza:
Magyarország olyan kicsi, és annyira régi állam hogy matematikailag szinte biztos hogy minden embernek van a felmenői között egy király, egy fejedelem:)
Nem vicc
tegnap 18:57
15/30 anonim válasza:
Édesapám egy részről Kun más részről viszont ami érdekesebb a Bánffy nemesi családhoz is van közünk, a déd/ük apámat kitagadták, ezért már más a vezetéknevünk. Édesanyám egyik félről szlovák-magyar keverék, másik félről visszavezethetően zsidó, de már a nagymamám és a dédmamám sem tartották a zsidó vallást. Sőtt Amerikában él egy zsidó rabbi aki feltehetőleg távoli rokonunk rokonunk, ugyan azzal a vezetéknévvel, ő és a családja még akkor vándoroltak ki amikor még kisbaba volt, ezért semmire nem emlékszik csak azt tudja hogy magyarországról származik.
tegnap 19:13
16/30 anonim válasza:
Sváb, erdélyi szász, valamilyen szláv (szlovák vagy lengyel), roma. Meg persze lehet még más is, amiről nem tudok.
tegnap 19:13
17/30 anonim válasza:
A felmenőim között, ameddig visszatudom követni a családfát, addig mindenki magyar (sőt apai nagymamai ágon a Magyar vezetéknevű család leszármazottja vagyok).
Rokonok között beházasodás miatt vannak más nemzetiségűek, például apám egyik unokatestvére német nővel házasodott össze, a másodunokatestvéreim Németországban nőttek fel.
tegnap 19:18
18/30 anonim válasza:
"a Magyar vezetéknevű család"
Ez úgy hangzik, mintha csak egy ilyen volna, pedig egyáltalán nem valószínű.
tegnap 19:21
19/30 anonim válasza:
#18 Nem, sok Magyar család van, nem is erre céloztam. Csak azért jegyeztem meg, mert vezetéknevet valamilyen tulajdonság alapján kaptak feltehetőleg a felmenőm magyar volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!