Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van itt olyan jobbikos, aki...

Van itt olyan jobbikos, aki német származású, és kedveli is a német kultúrát, esetleg vannak rokonai Németországban?

Figyelt kérdés
2015. júl. 9. 18:25
 1/4 anonim ***** válasza:
13%
Nincsenek. A Jobbikosok az orosz, iráni és észak-koreai kultúrát kedvelik.
2015. júl. 9. 19:22
 2/4 anonim ***** válasza:
81%

Az első egy fa*z.

Amúgy bennem az egyik tatám felől van német vérecske. Az ő családja német volt, bár ő már magyarnak vallotta magát. Többek között ennek köszönhette, hogy a második világháború után nem deportálták, ellentétben a famíliájának a nagy részével. Szóval így vannak kint rokonaim is, bár ritkán láttam őket, hosszabban pedig csak egyel beszéltem.

A kultúrúról sokat nem tudok mondani. Előttem még mindig egy szőke, tiroli nadrágos, sörivó fazon képe ugrik be, ha német kultúráról van szó.

De amúgy miért kérdezed? Ennek valami paradoxonnak kéne lenni, vagy mi?

2015. júl. 9. 23:07
 3/4 anonim ***** válasza:
77%
Jelen.
2015. júl. 9. 23:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem. Gondolom most a többség arra gondol, hogy azt mondom majd, hogy aki jobbikos az ne legyen a németekkel, akiknek sok rosszat köszönhettünk (van olyan ismerősöm, aki magyar, jobbikos, és nem szereti a németeket, tudjátok). De most nem ez érdekelt, egyszerűen csak szerettem volna írni neki valamit. Nem megszidni akartam, hogy német létére jobbikos, inkább csak kérdezni tőle valamit. Meg mondani.
2015. júl. 9. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!