Hogy derítsem ki? Szeretném megtudni milyen származású vagyok, illetve hol élnek távoli rokonaim.
Figyelt kérdés
Mert hogy mamám valamelyik rokona,akihez nemsok közöm van,de Velencében él. Mesélte mamám hogy a testvére lánya valamilyen oldalon beütötte a vezetéknevet és kidobta hogy hol élnek ilyen nevűek.2009. jún. 28. 11:45
1/3 anonim válasza:
Megnézheted a neten a telefonkönyvben, de azért pontosabb lenne, ha a mamád keresztlevelét, születési anyakünyvi kivonatát nézni, abból többet tudsz meg.
2/3 anonim válasza:
Ha beütöd a Google-ba a nevet,ott kiadja,hol élnek ilyen nevű emberek,feltéve,ha nem tucatnév,mint a Kis vagy Szabó stb.mert akkor nem sokra mégy vele.
3/3 anonim válasza:
Igen googli ba beütve ilyen oldalakra jutsz. Vannak a neten olyan oldalak is ahol pár euróért megnéznek pár adatot, vagy inkább kiadják. Pl bevándorlási adatok névvel. Vannak olyan oldalak is amelyek úgy működnek mint a közösségi oldalak, azaz beírhatod a felmenőid nevét, és azt, hogy hol laktak mikor, feltéve ha tudod. Így elvileg rátalálhatsz olyan emberekre akikkel esetleg távoli rokonságban áll a te felmenőd. Én régen kipróbáltam ezt de nem nagyon lett eredmény.De lehet neked szerencséd lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!