Mit tehetek meg???

Figyelt kérdés

Az anyámat folyton bántalmazza a nevelőapám de nem mer ellene lépéseket tenni

Mit tudok tenni? Fel tudom jelenteni én? Milyen bizonyíték kell hozzá?

Távoltartásit szeretnék!!!!!

18 éves vagyok

tegnapelőtt 22:09
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:

17# anyumnak sérv bajai vannak

Mióma

De még mindig dolgozik igaz 200 250 a fizetése de segítem őt anyagilag amit keresek több mint a felét mindig neki adom diák melóval havonta kapok 150ezret. Sulit ezévben már befejezem elfogok menni dolgozni keresek munkahelyet

tegnapelőtt 23:25
 22/44 anonim ***** válasza:
100%
Anyunak kellene otthagyni a ezt az alakot.
tegnapelőtt 23:27
 23/44 anonim ***** válasza:
Téged is vér vagy csak anyudat?
tegnapelőtt 23:27
 24/44 anonim ***** válasza:
*ver
tegnapelőtt 23:28
 25/44 A kérdező kommentje:

Egyébként lenne esélyem koliba menni vagy kivenni egy szobát

Mert ezeket a tanácsokat kaptam

De annyira nem szeretném hagyni hogy az anyám tönkre menjen 😞 nem tudnék nyugodtan lenni ha nem tudom mi van vele és tagadna nekem mindent

tegnapelőtt 23:31
 26/44 anonim ***** válasza:
37%

te lány vagy? vagy fiu ha fiu védd meg anyádat ahogy az egy fiu teszi

ha lány pasiddal, haverokkal egyéb férfi családtagokkal állítsd félre az öreget

persze rendőröket is hívhatsz és feljelentheted, anyuddal meg beszélj el komolyan hogy ez így nem mehet tovább és mondd el neki azt az okfejtést

hogy mi lesz ha?

milesz ha egyszer úgy megveri h belehal, vagy komolyabb baja lesz és ágyhoz kerekes székhez lesz kötve vagy komába esik vagy hasolok mert benne van a pakliban egy ütés rossz helyre egy ellökés egy bármi és kész a baj, aztán utána könnyen tovább áll és eltűnik de ti meg nagyon megjárjátok

ezek után mondd neki h aggodsz érte félted és nagyon szereted nem akarod elveszíteni és még sírj is hozzá h rábírd arra h vallomást tegyen a rendőröknek

hangfelvétel, video minden egyéb bizonyíték nem árt bár ha már ketten tanuskodtok ellene az is elég jó kezdésnek

de lépjetek mert kitudja mikor durran el nála valami és lépi túl a dolgokat és tesz olyat amibe belerokkantok

de lehet vannak fb csoportok ahol motorosok és egyéb emberek civilek tesznek az ilyenek ellen mint az illegális lakásfoglaloknál

tegnapelőtt 23:32
 27/44 A kérdező kommentje:

Igen eddig engem is tavaly viszont az apám testvére emiatt megfenyegette hogy engem hagyjon békén

Azóta csak beszólogat csúnyán beszél velem mert ha az anyámról van szó akkor bele szólok hogy ne bántsa

tegnapelőtt 23:34
 28/44 anonim ***** válasza:
100%
Akkor már te is feljelentették volna korábban. Anyud ennyire szereti, hogy ennek ellenére vél él vagy valami miatt függ tőle?
tegnapelőtt 23:37
 29/44 A kérdező kommentje:

Lány vagyok nincsenek fiú barátaim akiket megkértem segítsenek nem akarnak bele szólni

Félek már én fogok tenni nagy dolgot de nem bánnám már mert vége szakadna legalább

Ő nem jönne ha én nem teszek semmit ő nem fog annyira retteg :(

tegnapelőtt 23:39
 30/44 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek be a rendőrségre, és mondjatok el mindent. A rendőrök sem annyira hülyék, hogy kimennek, és elbeszélgetnek azzal a tahóval, csakhogy anyádnak még nagyobb baja legyen. Ilyen esetben ők segítenek keresni egy helyet, otthont neki, ahova bántalmazott nőket menekítenek teljesen titokban. Az eljarást nem tudom, de voltam anyaotthonban, ahol laktak menekített nők gyerek nélkül. Nehéz volt nekik, mert szinte egyik napról a masikra kellett otthagyniuk az egész életüket, nem csak a bántalmazót. De összeszedték magukat. Az a rohadék nem fogja megtudni hova került, kerültetek, mert nem adják ki neki a címet. Én megpróbálnék ilyen segítséget kérni a rendőrségen, vagy családsegítőknél.
tegnap 00:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!