Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valamit rosszul csinálok, ha...

Valamit rosszul csinálok, ha nevelöapámra apámként tekintek?

Figyelt kérdés
Nagyimék el akarnak távolítani nevelöapámtól, mert szerintük túl bizalmas a kapcsolatunk. Apám két éves koromban lelépett és azt sem tudja, élek-e. Nevelöapám még sosem élt vissza a bizalmammal. 16L

#bizalom #mostoha #nevelöszülö #nevelöapa
tegnapelőtt 16:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem megcsinálni nehéz egy gyereket, hanem felnevelni. Nagyszüleid nem tesznek jót neked, hogyha ilyeneket mondanak arról, aki apád helyett apád volt.
tegnapelőtt 23:43
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes nagyszüleid vannak, örülniük kéne hogy van egy olyan férfi az életedben akire apaként tekinthetsz:)

Apukám nekem 4 éves koromban ment el, onnantól 2 hetente láttam hétvégén, nem alakult ki bizalmas viszony vele.

8 évesen elkezdtem sportolni, az edzőmmel kerültem olyan bizalmi kapcsolatba, mint egy apával. Azt mondja a gyerekkori önmagát látja bennem mert ő a kapcsolatot sem tartotta(és nem is tartja) az apukájával, viszont a mesterével neki is apa-fia kapcsolat alakult ki és az már tart 35 éve.

Az az apa szerint egy ember életében aki segít a helyes úton maradni, akivel merünk őszintén beszélni, akkor is ha hülyeséget csináltunk. Nem kell ehez rokoni DNS :)

tegnap 05:17
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
nem nem csinálsz semmit rosszul .
tegnap 06:15
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Van a biológiai apa, aki adta a génkészleted felét, és van az igazi apa, aki felnevel, támogatást és szeretetet ad.

Ez a két szerep nem mindig ugyanazé az emberé. Az utóbbi az, aki a tényleges erőbefektetést teszi.

tegnap 08:45
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

A nagyiék nem normálisan fogják fel ezt a dolgot.

Az én 'nevelőapám' fél éves korom óta nevel. Soha nem is hívtam nevelőapámnak, csak simán apa. Én őt tekintem az édesapámnak.

Neked a nevelőapád nem egy idegen, hanem aki apád helyett apád volt. Nem csinálsz rosszul semmit.

tegnap 13:07
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a család nem vérhez kötött! Az a családod aki felnevel, szeret, gondoskodik rólad. Attól hogy valaki csinál egy gyereket még nem lesz szülő, fel is kell nevelni. A nevelő apukád a te APUKÁD és ez teljesen rendben van így. A nagyszüleid pedig hálásak lehetnének hogy nem kellett apa nélkül felnőnöd
tegnap 23:59
 27/28 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Teljesen jó, hogy ez így alakult és apád helyett apád lett a nevelőapád. HA férjhez mész, nyugodtan kérd fel, hogy kísérjen az oltár elé, mert megérdemli, ha ennyire jó fej és megbízható. Minden tiszteletem az övé.
ma 09:35
 28/28 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat sokat segítettetek.

növéremet már az oltár elé kísérte

sajnos nagyi a rokonságot már ellene fordította. rossz ez így

ma 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!