Nevelő apa, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, az elmúlt 3-4 hétben (ahogy le érettségiztem) nevelő apám folyton szid, hogy semmit nem csinálok (hozzáteszem 12 órában dolgozok), és nagyon rosszul esik van amikor kijelenti, hogy egy nagy 0 vagyok... mit csináljak vele? Már mondtam, hogy ha így folytatja elköltözök,és erre a válasza az volt, hogy idézem "Indulj, hála a jó égnek"... mit csináljak??2023. júl. 29. 21:09
2/33 anonim válasza:
De ezt mire erti? Otthon nem segitesz be semmit? Lehet ez a baj, nem?
3/33 anonim válasza:
Ha leérettségiztél, akkor illene tudnod, hogy az igekötőket egybe kell írni az igével. Gondolom arra érti a semmittevést, hogy az otthoni teendőkből nem veszed ki a részed.
Ha meg megmondtad neki, hogy elköltözöl, és arra az volt a reakciója, hogy hála az égnek, akkor nem tudom mire is vársz egyáltalán. Menjél mielőbb.
4/33 anonim válasza:
Költözz el, igen. A kapcsolat semmi szín alatt nem lesz jobb. Ahhoz két mentálisan egészséges ember kell.
5/33 anonim válasza:
Abból amit leírtál egyértelmű, hogy szabadulna tőled. Az oka passz de úgy néz ki unja a társaságot otthon.
6/33 anonim válasza:
Költözz el??? Gondolom azért mondtad, mert komolyan is gondolod!
Szerintem sokkal jobb neked, ha nem kell ilyen mérgező közegben élned! Anyád se szeret, ha hagyja, hogy így beszéljenek veled.
7/33 A kérdező kommentje:
Azért mondtam, hogy elköltözök, mert komolyan is gondoltam... de anyu is hagyja h ilyeneket mondjon... mondtam neki is, h elkoltozok és nem mondott semmit... lehet nektek van igazatok és meg kellene tennem az első lépést a költözést nézve?
2023. júl. 29. 21:40
8/33 Flagstaff válasza:
Mi tart ott? Költözz el, legyen meg a boldogságuk. Neked is jobb lesz, nem kell hallgatni a szidást.
9/33 A kérdező kommentje:
Nem csak engem,a barátomat is szidja.... elég rendesen... persze a háta mögött....
2023. júl. 29. 21:52
10/33 anonim válasza:
Ha tudsz lehetőséged van rá költözz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!