Nevelő apa, mit csináljak?
Kérdező, én nem költöznék, igaz nekem erős idegeim vannak.
Ha ebben a helyzetben anyukám se szól semmit nev.apámra, akkor minden alkalommal, amikor beszól, óriási cirkuszt rendeznék és megmondanám, hogy inkább ő húzzon el innen, mert ő a betolakodó a családunkban és csak a f...a miatt viseli el anyukám tőle ezt a viselkedést (ez egyébként valóban így lehet).
Ő egy nagy nulla, amikor az egóját azzal akarja fényezni, hogy velem kötekszik. Egyszer kirakom majd mindenét az ajtó elé, anyámnak meg veszek egy vibrátort helyette, az nem fog senkit cseszegetni.
Szóval én simán beleállnék egy állóháborúba. De ehhez tényleg erős idegek kellenek.
Soha ne mutass gyengeséget, soha ne lássa rajtad, hogy meg tudott bántani. Pont arra játszik, hogy menjél el onnan, hogy annyival több helye legyen a lakásban. Ugyanezt fogja csinálni másik két testvéreddel is, mert nekik ti útban vagytok. De ez nem azt jelenti, hogy nektek azt kell csinálni, amit ő akar.
Kitartást💪
Sajnos én is csak annyit tudok mondani erre, hogy ha tudsz akkor néz valami olcsóbb ingatlant, kiadó lakást.Én megőrülök az olyan emberektől mint ami esetünkben van, én is menekülnék.Ha maradsz akkor csak az idegeid mennek tönkre.
Az is igaz amit a 18 ír.
Végül is csak odament, és anyukáddal us beszélhetsz erről, mert ez egy kínzással ér fel (hallottak alapján)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!