Történt már tragédia a családodban?
Figyelt kérdés
Nekem a nagybátyám megölte a feleségét mikor ovis voltam. Miután leülte a büntetését öngyilkos lett. Elég tabutéma a családban, nagymamám beleőrült mondhatni a történtekbe. Ugyanígy anyukám oldaláról unokatesómat (anya másik öccsének a fiát) 16 évesen halálra gázolta egy tehervonat, mert a síneken rövidebb volt haza az út, és zenét hallgatott.jan. 29. 15:59
11/21 anonim válasza:
Anyai nagyanyám öngyilkos lett. Egyik unokatestvérem férje autóbalesetben halt meg 30 éves kora körül.
12/21 anonim válasza:
Unokabátyám ütközött egy másik motorossal és megölte - a videót amúgy bárki láthatta anno, mert streamelte hogy 210-220-szal száguld egy szerpentinen - aztán hirtelen jött a szabályosan közlekedő szembe motoros és képszakadás.
Unokatestvérem sajnos csak lebénult...
Közli rokon férje öngyilkos lett (önakasztás), a felesége talált rá a sufniban.
Anyai nagyapám szintén önakasztás, de ő szar ember volt, egész életében piált és verte anyáékat, nem kár érte.
Apai nagypapám húgát 22 éves korában meggyilkolták.
13/21 Metionin válasza:
Tragikus halál nem, csak szomorú, elcseszett életek.
15/21 anonim válasza:
Rettenetes történetek. Részvétem mindenkinek. 😭🖤
17/21 anonim válasza:
Igen. Bátyám lett öngyilkos. Akasztas. Még csak 16volt
20/21 anonim válasza:
Egész family rajtam vezette le a fekszót, szóval aki meghalt nem is érdekelt és a tőbbi se fog érdekelni. 1 szem könnycsepprt se fogok hullatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!