A nők még 40 felett is, miért várják el, hogy a férfi kezdeményezzen? Miért legyintenek arra, aki nem nyomul, mint egy tank?
"Szerintem jobb az ilyet eleve elkerülni, ha a potenciális férfi már az elején nem kíván, de tudom, hogy nekem sok (de legalábbis több) szexre van igényem, eleve nem megyek bele egy halálra ítélt dologba. Fölösleges időpocsékolás,"
Na ezt pl nem értem. Mert ugye, ha ezt én írom le, vagy bármelyik férfi, - ami ugye sokkal életszerűbb lenne - akkor az illető egy szemétláda, tartsa vissza magát kultúrember módjára, ne menjen máshová stb, stb. Szóval férfiként nem illik ilyesmire hivatkozni ugye.
Azért, mert még nem léptek túl azon, hogy a férfit irányítani kell a szex által. Az a férfi, akinek ez nem fontos, nem irányítható.
Azért senkiember, aki csak azt akarja, mert ezáltal bűntudatot lehet kelteni benne, és a bűntudat is az irányítás egyik ismert eszköze. Azért válik negatív tulajdonsággá, mert már nem lehet sem a bűntudattal, sem az aktus mennyiségével befolyásolni.
Azért, mert ez a normális. Most mit hisztizel? 40 elmúltál már, és még mindig itt tartasz?
Az is az oka lehet annak, hogy egyedül vagy, hogy rossz helyen keresel - nem mindegy, hogy egy éjszakára akarsz v.kit, vagy hosszabb távra (évekre). Baromi sok társkereső, meg szexpartnerkereső van, ahol válogathatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!