A nők még 40 felett is, miért várják el, hogy a férfi kezdeményezzen? Miért legyintenek arra, aki nem nyomul, mint egy tank?
Amúgy a legtöbb férfinek is visszatetsző, ha a nő kezdeményez ill. a nő nyomul!
Az pedig nem erőszakos nyomulás, ha udvariasan kezdeményez (randira hív, moziba hív, stb.) a férfi...
Nem feltétlenül kell az első randin hanyattvágni a nőt, a nők ezt nem is igénylik, sőt!
Komolyan, nem is értem, mi a problémád : félsz megszólítani egy neked szimpatikus lányt?!...
Erre való a VIRÁG! Vegyél neki egy pici csokor virágot, és nem kell "szóvirágokat" kitalálnod... :-DDD
A ferfinek is megvan a szerepe, es a Nonek is, tehat a ffinek kell lepeseket tenni, s udvarolni.
Mar igy is tulsagosan "elfajult" ez a dolog, mivel szinte felcserelodtek a szerepek, de egy No azert ,hogy 40 eves, attol meg No, s igenis nem az O feladata az udvarlas.
Az a helyzet h napjainkban bizony megfordult a dolog (bár kétséges h ez korábban hogy is működött, csak nem annyira láthatóan), lényeg, hogy a szemléltetés kedvéért vegyünk egy lányok bálványa klassz sportoló srácot, na most bizony igenis a lányok udvarolnak neki, szó nincs arról, hogy egy jó srác megmozdulna egy lányért, amikor válogathat köztük, és a lányok nyomulnak már szinte elviselhetetlenül.
Ezen érdemes elgondolkodni, egyszerű piaci törvényszerűség, jó srácból sokkal kevesebb van, mint jó csajsziból ... következmény: én látom, tapasztalom, hogy a lányok udavarolnak a fiúknak, nem kell beismerni, attól ez még így van. A különbség annyi, hogy manapság már a látszatra se nagyon adnak, és nyíltabban megy a dolog, a lányok igenis marakodnak egy jó srácért, a jó srác pedig válogathat kedvére. Ennyi.
Mondja valaki, hogy nem így van ... mert szinte csak ilyennel találkozok, és a srác meg panaszkodik, h nem tudja lerázni x csajszit, amikor csajozni akar mással. Meg kell érteni, a hímnemet meg kell becsülni nagyon, a régi világ elmúlt (már ha volt olyan tehát).
Válaszd szét a 2 dolgot! A kezdeményezés és a testiség azért nem ugyanaz. És nem is ugyanakkor történik.
Lehet szépíteni a dolgot, csak nem érdemes: szex nélkül a legtöbb kapcsolat nem működik hosszú távon. Ha az egyik fél kielégítetlen, abból nem lesz kikelet. A nők ezt hajlamosak tűrni, de hisztisek és elviselhetetlenek lesznek, a férfiak nem sokáig tűrik, inkább félred*nak. Így vagy úgy, de vége lesz.
Szerintem jobb az ilyet eleve elkerülni, ha a potenciális férfi már az elején nem kíván, de tudom, hogy nekem sok (de legalábbis több) szexre van igényem, eleve nem megyek bele egy halálra ítélt dologba. Fölösleges időpocsékolás, főleg 30-40 felett egy olyan kapcsolatban próbálkozni, aminek nincs jövője.
Egészen leegyszerűsítve:
Ha egy pasi nagyon nyomul a dugásra, akkor az a baj, ha meg nem nyomul erre, akkor meg nyuszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!