Roma baba tulajdonsagai?

Figyelt kérdés
Baratnomek orokbefogadbak egy roma babát ( anyai részről valószínűleg magyar). Egy hónapos a kicsi, par napon belül haza is hozhatják, ha minden jól megy. A kórházban ő pelenkazhatja, és azon kattog, hogy a kis zsakja, és kukija sokkal sötétebb a bőrénél, szinte fekete, nem e valamilyen problémára utal, csak nem igazán foglalkoznak vele. Szerintem a " szarmazas" miatt lehet ez, bar nem lattam még ilyet, nincs összehasonlítási alapom. Szerintetek?
jan. 24. 08:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen. A bore is valoszinuleg sotetebb lesz idovel, ujszolottek vilagosabb borrel szuletnek.
jan. 24. 09:02
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Én fehérbőrű férfiember vagyok, de a nemiszervem és a segglyukam környéke nekem is több árnyalattal sötétebb... van ilyen.
jan. 24. 09:08
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Hacsak nem szöke-hófehér börü egy fiú/férfi, a nemiszerv és környékén a bör szine sokkal sötétebb, mint máshol
jan. 24. 09:15
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én (fehér) fiamnak is sötétebb.
jan. 24. 09:21
 5/13 anonim ***** válasza:
52%
A fehér páromnak is sokkal sötétebb a pénisze, mint máshol a bőre. Szoktunk is vele viccelődni, hogy fehér ember és n*g*r pénisze van.😅 Nyilván annyira nem sötét.
jan. 24. 10:13
 6/13 anonim ***** válasza:
66%
Nekem szőke, hófehér bőrű gyerekeim vannak és nekik is sötétebb látványosan.
jan. 24. 10:37
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
2 megnézted? 😂
jan. 24. 11:43
 8/13 anonim ***** válasza:
7, mit? Csak tudom hol milyen a bőröm basszus, ebben mi vicces?
jan. 24. 12:22
 9/13 anonim ***** válasza:
52%
Normális, a bőrszín miatt olyan.
jan. 24. 12:52
 10/13 anonim ***** válasza:
29%

A roma baba éppen olyan, mint a nem roma baba. (Ha valami különlegességet látnak, kérdezzék meg az orvost, de nem hiszem, hogy ez bármit is jelentene.)

Ha családba kerül, ahol pontosan úgy nevelik, mint bármely kicsit, akkor pontosan olyan baba és olyan kisgyerek, felnőtt lesz, mint bárki más.

A haja, szeme, bőre esetleg sötétebb, de inkább csak olyan "déli típus" módjára. Nagyon is szépek szoktak lenni, mert a barnább bőr egészségesebb, kevésbé érzékeny, mint a fehér (pl. a szőke vagy vörös típus bőre száraz, fertőzésekre fogékony).

A személyiség a nevelés, a környezet, a tanítás-tanulás függvénye. Egy pici babának még nincsenek "hozott" rossz beidegződései...

jan. 28. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!