Ez furcsa tulajdonság, vagy normális?
Nagyon fiatal vagyok, még jóval érettségi előtt állok. :)
Amikor megyek az utcán, és látok kismamákat, annyira tetszik a nagy pocak, egyszerűen csak jól áll nekik, vagy nem tudom. :D
Ilyenkor mindig az jut az eszembe, hogy de fognék most egy kisbabát, nagyon szeretem őket. 🥺
Tudom, azért nem csupa rózsaszín dolog a terhesség sem, de mindig elfog a vágy, hogy bárcsak lenne itthon egy kisbaba.
Más ilyen fiatalon van így ezzel? :)
Én is ilyen voltam, mindig is szerettem a kisbabákat, mindig vágytam rá, hogy végre nekem is legyen, vagy legalább valakinek a családban, csak hogy babázhassak :D
Aztán persze mikor lett, akkor már rájöttem, hogy annyira nem fenékig tejfel ez a babázósdi, de imádom minden pillanatát. 4 gyerekem van amúgy, 11, 5, 2 évesek, a pici pedig 9 hónapos.
Énis nagyon szerettem mindig a kisbabákat gyerekeket,így a kismamákat is.Felénk azt mondták ha kismamát látsz szerencsés leszel,ha megsimogatod a pocakját az is szerencse
Lehet ilyen szakmát kellene választanod :)
Szerintem is jó lenne ilyen szakma, a kicsiket is imádom, jól érzem magam a közelükben, ha tudok velük játszani.
Apukám barátjáéknak van egy tündéri, 4 éves kislányuk, és ha megyünk hozzájuk, mindig megpuszilgatom, beszélgetek, játszok vele. ❤️
#6, gratulálok a picurhoz!
Én is 2-3 gyereket szeretnék majd :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!