Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez furcsa tulajdonság, vagy...

Ez furcsa tulajdonság, vagy normális?

Figyelt kérdés

Nagyon fiatal vagyok, még jóval érettségi előtt állok. :)

Amikor megyek az utcán, és látok kismamákat, annyira tetszik a nagy pocak, egyszerűen csak jól áll nekik, vagy nem tudom. :D

Ilyenkor mindig az jut az eszembe, hogy de fognék most egy kisbabát, nagyon szeretem őket. 🥺

Tudom, azért nem csupa rózsaszín dolog a terhesség sem, de mindig elfog a vágy, hogy bárcsak lenne itthon egy kisbaba.

Más ilyen fiatalon van így ezzel? :)

2023. ápr. 13. 19:48
 1/9 A kérdező kommentje:
Lány vagyok egyébként.
2023. ápr. 13. 19:52
 2/9 anonim ***** válasza:
89%

Én is ilyen voltam, mindig is szerettem a kisbabákat, mindig vágytam rá, hogy végre nekem is legyen, vagy legalább valakinek a családban, csak hogy babázhassak :D

Aztán persze mikor lett, akkor már rájöttem, hogy annyira nem fenékig tejfel ez a babázósdi, de imádom minden pillanatát. 4 gyerekem van amúgy, 11, 5, 2 évesek, a pici pedig 9 hónapos.

2023. ápr. 13. 20:33
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Normális. Lehet, hogy olyan szakma után kell nézned, ahol kisbabákkal, kisgyerekekkel foglalkoznak.
2023. ápr. 13. 21:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Énis nagyon szerettem mindig a kisbabákat gyerekeket,így a kismamákat is.Felénk azt mondták ha kismamát látsz szerencsés leszel,ha megsimogatod a pocakját az is szerencse

Lehet ilyen szakmát kellene választanod :)

2023. ápr. 13. 21:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen voltam mindig, 10-11 évesen már vigyáztam utcabeli gyerekekre, mindig imádtam babázni. Végül csecsemő és kisgyermekgondozó végzettséget szereztem, 12 évet dolgoztam bölcsiben, közben elvégeztem az óvodapedagógiát és óvónőként dolgozom, dolgoztam. Jelenleg gyesen vagyok a második gyermekemmel és várom a harmadikat. Nekem a gyerekek az életem, a sajátjaimért egyenesen rajongok. Érdemes lenne ilyesmi szakmán gondolkoznod.
2023. ápr. 13. 21:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez teljesen normális. A terhes nők szerintem is nagyon szépek, aranyosak. Jó rájuk nézni. A saját terhességeimet is imádtam, és jóval korábban is eszembe jutott, milyen jó lesz majd, ha nekem lesz babám. Tényleg jó volt.
2023. ápr. 13. 21:56
 7/9 A kérdező kommentje:

Szerintem is jó lenne ilyen szakma, a kicsiket is imádom, jól érzem magam a közelükben, ha tudok velük játszani.

Apukám barátjáéknak van egy tündéri, 4 éves kislányuk, és ha megyünk hozzájuk, mindig megpuszilgatom, beszélgetek, játszok vele. ❤️

2023. ápr. 14. 12:22
 8/9 A kérdező kommentje:

#6, gratulálok a picurhoz!

Én is 2-3 gyereket szeretnék majd :)

2023. ápr. 14. 12:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Sok sikert a vizsgákhoz. Sok sikert a terhességhez. Lesz kismama a közeledve beszélgess vele
2023. nov. 12. 17:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!