Milyen dolog kivenni egy szobát csak "azért"?
Alapszabály: ha olyan férfival vagy, aki csak szexet akar tőled, sose azzal foglalkozz, hogy ő mit szeretne, hanem hogy te mit szeretnél. Ő már azzal megkapta, amit akart, hogy hanyatt feküdtél az ágyban. ;)
Fókuszálj a jelenre, és élvezd, ami éppen történik! Ne azon törd az agyad, hogy mivel tudnád a pasit megfogni, mert ez náluk nem így működik.
Anyukám, lazíts! :)
Éld ki magad, amíg lehet! Szerintem izgi élmény lesz, később meg pláne. Majd magadba kuncogsz jót pár év vagy hónap múlva, hogy "huuu mivolt abban a szállodában...:P"
Nyugibele, rövid az élet, élj, amíg megteheted!
Jó mulatást!
Nincs ebben semmi gáz. Ha egyikőtökhöz sem mehettek, akkor jó döntés szobát kivenni. (Már ha az a szoba nem valami patkányokkal teli koszfészek, és megfizethető is. :))
Te magad mondtad, hogy egyikőtöknél sem megoldható a dolog. Hát akkor hogy rejtene már el?! Magadnak mondasz ellent. Nem azért visz oda, mert nem akarja, hogy együtt lássanak, hanem mert együtt akar veled lenni de erre máshol nincs lehetőség!
Azzal pedig ne foglalkozz, hogy ő már tapasztaltabb. Ha magamból indulok ki, nálam ez úgy van, hogy ha megtetszik valaki azt sem bánom, ha én vagyok neki az első. Annyira bejön vagy annyira kedvelem, szeretem, hogy rossz már nem lehet vele.
Gondolom ismer már annyira, hogy tudja nem egy szexéhes nő vagy vagy hogy mondjam. :) Tehát biztos nem számít arra, hogy majd kitudja milyen "mutatványokat" mutatsz be.
Emellett nekem is sok partnerem volt, de nem gondolom, hogy ez számít. Mindig az aktuális a legfontosabb, összehasonlítgatni sem szoktam soha.
Szóval nyugodj meg és lazíts végre! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!