Milyen dolog kivenni egy szobát csak "azért"?
Figyelt kérdés
mi a véleményetek arról, ha egy pasi szobát vesz ki, és oda visz fel egy nőt, csak szex miatt...?2010. nov. 7. 23:37
1/40 anonim válasza:
nem olcsó, de ha megteheti akkor oké.
2/40 anonim válasza:
az jobb lenne ha mondjuk hazavinné és a feleségével közös ágyban történne meg a dolog? amúgy női szemmel szerintem elég megalázó.
3/40 anonim válasza:
Szerintem ez egy kulturált megoldás. Ha egyiküknél sem alkalmas akkor mégis hol legyenek együtt? Nekem inkább az az undorító, amikor közterületen szexelnek.
4/40 A kérdező kommentje:
de ne olyan esetet vegyünk most, hogy vmék fél házas! itt mindkettő szingli! olyankor milyen szemmel nézitek a dolgot?
2010. nov. 7. 23:43
6/40 anonim válasza:
Nem látok benne elítélendőt és mint mondtam, kulturált megoldás, nem igénytelen. Miért kérdezed?
7/40 anonim válasza:
hát ha nincs más hely akkor ez a legjobb megoldás.
8/40 anonim válasza:
Senkinek semmi köze hozzá. A szállásadó pedig látott már különbet is.
9/40 anonim válasza:
Nem olyan gáz....ha mondjuk nincs saját ház és szülőknél nem jó,akkor inkább egy szoba mint az erdő közepén az autóba vagy csak úgy simán valamelyik ház oldalánál....
10/40 anonim válasza:
Attól függ, egyébként hol él a pasi. Ha mondjuk a szüleivel egy nem túl nagy lakásban, akkor teljesen korrekt megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!