Miért álmodhattam ilyen rosszat? Honnan jöttek ezek a gondolatok? A félelmem miatt?
a barátommal 1éve vagyunk együtt. és mindig a megcsalástól rettegek, pedig nagyon szeret engem. és pont a 7végén beszélgettünk a félelmemről és mondta hogy nemkell félnem, mert neki csak én vagyok, szerelmes belém stb.
de tegnap éjjel nála aludtam és azt álmodtam hogy megcsalt és azt irta smsben egy csajnak hogy ha kéri szakít velem. erre bemostam neki egyet..és aztmondta nekem hogy nemis szeret és sosem szeretett.
Felriadtam, akkorát ugrottam félelmemben hogy felébredt Ő is.
És felültem, erre ijedtem kérdezte hogy mibaj van... és megölelt hátulról, erre elkezdtem sírni, alig tudott megvigasztalni. és elmondtam neki az álmom, és mondta hogy ilyen butaság sosem történhet meg. Csak azért álmodtam mert ettől félek. és mondja hogy nemis ismer olyan nevű csajt mint aki az álmomban volt.
Amugy megengedi hogy belenézzek az smseibe, az msnjébe, mindenébe.
de nem szoktam kémkedni utána. nem élek vissza ezekkel. csak nagyon ritkán amikor nem tudja meg. akkor picit megnyugszom, amikor látom hogy minden oké és nincsen semi gyanús.
tudom, hogy nem csalna meg
Én is félek a megcsalástól és én is szoktam ilyet álmodni.:(
Tudatalatti dolgok ezek.Hiába próbálod magad nyugtatni,éjjel felszinre kerül a félelmed.:(
értem.köszönöm
akkor igaza volt, hogy a félelmemet álmodtam meg.
ő meg azt álmodta egyik éjjel, hogy elutaztam örökre és elsem tudott tőlem búcsúzni:( és szomorú volt amikor elmesélte.
Most valószínű nem csal meg. De egy idő után megunja a "hisztérikád". Szerintem neked önértékelési problémáid vannak. Nem bántásból mondom. Így nem lehet hosszan tartó kapcsolatod vele, hisz a kapcsolatok alapja a bizalom.
Én nem is tudom mit csinálnék, éjszaka arra kelnék, hogy ilyen rémálma volt a csjomnak, és még el is kezd zokogni.
köszönöm a válaszokat.
oké leállok
20:56os köszi a tanácsokat, megfogadom:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!