#19. Az önálló életkezdés nem = családalapítás. Felnőtté válás, különköltözés, eltartani magad, ez a felnőtt életkezdés.
jan. 16. 14:15
22/33 anonim válasza:
Igen, szerencsés helyzetben voltam, támogattak. Egyetem alatt fizették az albérletet, nem kellett dolgoznom. Kaptam lakást, kocsit. Én is ugyanígy fogok tenni a gyerekeimnél, amennyire megoldható, támogatni fogom őket, amíg szükséges.
jan. 16. 14:30
23/33 anonim válasza:
21 éves koromig támogattak anyagilag (akkor sem száz ezrekkel), utána külföldön dolgoztam egy évet. Azóta nem kell támogatni, én támogatom őket.
jan. 16. 15:19
24/33 anonim válasza:
Sajnos nem.
jan. 16. 16:32
25/33 anonim válasza:
Nem. Egyetem alatt otthon lakhattam, de legyek nagyon hálás, hogy nem bsztak utcára, ezen kívül 20 éves koromtól folyamatosan szóvá lett téve, hogy nem normális, hogy még otthon élek, és mikor húzok már el.
21 évesen, és azóta nem sűrűn látnak 😁
jan. 17. 10:07
26/33 anonim válasza:
Kaptam egy pici lakást, amiért végtelenül hálás is voltam/vagyok.
jan. 17. 11:56
27/33 anonim válasza:
Pedig de jó lenne, ha azt is a szülők állnak, nem az adófizetőknek kellene, csok és egyebek formájában.
De van, aki a szüleit meg az államot is pumpolja "életkezdés" címszóval.
jan. 17. 14:20
28/33 anonim válasza:
Igen, kaptam egy lakást, ahogy az öcsém is. Nagyszülőktől örökölték.
jan. 17. 19:29
29/33 anonim válasza:
Pénzbelit igen, amiből a lakbért tudom kiegészíteni, persze ezért is hálás vagyok. De mostani árak mellett képtelenség lakást venni, pláne, hogy albérletet fizetek. Otthon lakni nem tudok, mert nincs a szüleimnek se lakása.
Szerencsére gyereket nem tervezek, szóval erre legalább nincs gondom. Örülök, ha magamat el tudom látni, eszembe nem jutna ilyen helyzetbe még gyereket vállalni. Mondjuk amúgy se akarnék, de így meg pláne nem.
jan. 18. 22:16
30/33 Metionin válasza:
#27. Miért a szülők? Állja az, akinek kell a gyerek. Népszerűtlen vélemény de nem kötelező szülni, aki nem képes önállóan megoldani a saját életkezdését sem, annak pont hogy nem kellene gyereket csinálnia.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!