Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Ti kaptatok anyagi...

Nők! Ti kaptatok anyagi támogatást a családotoktól a családalapításhoz, élet elkezdéséhez?

Figyelt kérdés

jan. 16. 08:53
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
91%
Életkezdésben igen, egyetem alatt otthon lakhattam, cserébe diákmunkáztam és spórolhattam, utána sok tárgyat kaptam otthonról a költözéshez, minden gyerekkori butorom magammal vihettem. Természetesen a lakásomat már magam fizetem, ennél többet már nem tudnának biztosítani és nem is várnám el sem. Családalapításnál még nem tartok, de abba sem fognak már anyagilag támogatni
jan. 16. 11:12
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem kaptam semmit,19 évesen egy bőrönddel költöztem albérletbe, azóta sincs több, ugyanúgy élek, így 50 felé.
jan. 16. 11:33
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Miután nem járt utánam az árvaellátás, amit piára és cigire költött, hiába tanultam még, fizetnem kellett neki a lakhatásért.

Így inkább elmentem dolgozni és összebútoroztam az akkori barátommal.

jan. 16. 12:09
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Igen, lakást kaptam.(Még régebben, mikor normális áron lehetett venni, és kisvárosban, szóval nem 30-40 millióról volt szó, bár ha valaki megteheti hogy annyival segítse a gyereket, az se rossz...)

De nem számít a nem, ha férfi lennék, akkor is kaptam volna.

jan. 16. 12:12
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a FÉRJEM IS! 😑
jan. 16. 12:23
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem, sőt olyan sz*r volt otthon a helyzet, hogy érettsegi után menekülhettem albérletbe meg dolgozni.

De egyebként a barati körömben mondhatni én voltam csak ilyen szerencsétlen, a legtöbben kaptak lakast vagy nagyobb, sokmillios kezdőtőkét.

jan. 16. 12:52
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Amíg egyetemre jártam, addig igen (fizették a koleszt + kaptam zsebpénzt ami elég volt ebédre).

Azóta semmi.

(Vőlegényem viszont most fog kapni az ő szüleitől egy telket + egy kezdőtőkét építkezéshez. Szóval az ő jóvoltukból támogatva vagyok/vagyunk.)

jan. 16. 12:53
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem. 18 éves korom után már fizetnem kellett 30at a rezsibe, és minden kajámat, kiadásomat, bútorokat a szobában kifizetni, házfelújítás felét fizetni stb.

Miután elköltöztem, szintén pénzelni kellett, az ő házát csinálgatni. A megtakarításomat (öröklésből volt) is el akarta szedni, menjek el neki kezesnek hitelhez stb..

jan. 16. 13:06
 19/33 anonim ***** válasza:
15%
Hát, tekintve, hogy manapság 30 körül, felett akapítanak családot, az az életkezdés már majdnem életük felére esik.
jan. 16. 13:47
 20/33 anonim ***** válasza:
0%

19

Ha te 30 év alatt semmire nem jutottál, akkor azt már ne a szüleidre fogd.

jan. 16. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!