Miért piszkálnak a rokonok a házassággal?
Nem udvariasan érdeklődnék, hanem számonkérnek.
Beszélgetünk és rámnéznek, a semmiből kérdik: neked miért nincs férjed?
Szállóige, ha valami nagyon lassan halad: mire Emma férjhez megy, biztosan kész lesz.
24.
Persze a család nagyon értékes dolog, ha értékes emberek az összetevői.
Az aki így bánik a másikkal, egy CSALÁDtaggal, az biztos hogy nem szereti.
Vén genyók, megrekedve a kádár érában ugatnak, turkálnak más életében, csak mert ez egy bevett szokás a suttyó, ostoba, proli/paraszt közegben, hogy ilyen kérdéseket fel mernek tenni.
A család a szeretet, az elfogadás, a nulla ok nélküli baszogatás terepe.
Ahol ez nem működik, az nem család, csak genetikailg közel álló csőcselék.
28-29.
Téged aztán jól kondicionáltak a "vén ki ha én nem" majmok!
Falusi vagy mi?
"Több toleranciát."
Ja, érdekes mód mindig csak azt kell tolerálni, hogyha hülye, azt, hogy valakinek ki van már a töke bele, hogy folyton csak bántják, egzecíroztatják, megalázzák, azt nem kell tolerálni. A kötekedő, rosszindulatú sz.rkavarónál van a hatalom, és a hatalomnak kell lefeküdni.
Micsoda jellem.
Mert bunkók, de nyugi, hogyha találsz valakit, akkor meg a gyerektémára szpódnak rá.
Megoldás: nem eljárni ilyen emberek közé, mert egy perc nyugtod nem lesz.
14-es, az én családom pontosan ilyen, csak én nem csicskulok, mint pl te.
Anyámmal tízéve nem beszélek, a családom többi részével pedig addig a pontig, amíg nem kezdenek el bunkóskodni és az életembe ugatni. Azon a ponton ignorálom őket.
Tízéve költöztem el, évek hosszú munkájával sikerült lenevelni a kéretlenül okoskodókat a pfázásról, annyi elég volt hozzá, hogy esetenként félévre teljes szünet a részemről.
És bocs, miért kellene tisztelnem azt, aki bunkó, majd a szépen megkérem után is folytatja, amikor pedig elküldöm a francba, még neki áll feljebb? Hogyne...
28-as, leszrom, hogy valaki idős, attól lehet bunkó. 😉
Érdekes, nagyanyám még 78 évesen sem pörgött a férj és dédunoka témán, a családom nagyrésze ellenben minden közös ebéden ezen nyígtak.
Ja, hogy nagymamám megértette, hogy az én életem, úgy élem, ahogy szeretném, a családom x része pedig egy rakat tahó - na velük miért is kellene találkozgatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!