Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meghívnátok a gyerekeket?

Meghívnátok a gyerekeket?

Figyelt kérdés

Páromnak előző házasággból van 2 gyereke, 20 és 22 évesek. Lassan 3 éve vagyunk együtt, a gyerekek azóta nem voltak hajlandók velem találkozni, annyi a bajuk velem hogy az apjuk párja vagyok, nem miattam váltak el. Az első 1,5 évben folyton direkt keresztbe tettek, hosszú sztori, elmúlt, most megálltunk annyiban hogy szimplán nem hajlandók hallani rólam, csak akkor mennek az apjukhoz ha én nem vagyok ott.

Párom februárban lesz 50 éves és a legjobb barátjával szeretnénk neki egy meglepetés bulit szervezni. Azon gondolkodom, hogy illene meghívni a gyerekeit is, akiknek nyilván az lesz a válasz, hogy ha én ott leszek akkor ők nem jönnek. Viszont ha nem lesznek meghívva akkor megint én lehetek a szemét amiért nem szóltam róla.. attól is tartok hogy ha szólok nekik akkor direkt keresztbe szerveznek valami más programot az apjuknak, volt már nem egy hasonló példa..

Nem tudom mi lenne a jó megoldás?

jan. 1. 19:20
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
85%

Előző nap délelőtt küldenék egy üzenetet az infókkal. Ha jönnek jönnek, ha nem akkor nem.

De az alapján amiket leírtál nem is baj, ha nem jönnek. Velük egy időd vagyok és ha én így viselkednék szégyelném magam. Az apjuk csodálkozom, hogy nem osztotta ki őket...

jan. 1. 20:23
 12/28 anonim ***** válasza:
76%
Amugy ja, apuka ezt miert turi?
jan. 1. 20:36
 13/28 anonim ***** válasza:
53%
Én meghívnám őket, ha nem mennek el akkor nem mennek el az már az ő szegénységi bizonyítványuk lesz.
jan. 1. 21:04
 14/28 anonim ***** válasza:
80%

Én nem hívnám, ha nem családi parti.

Apu 50, az ő barátai, az ő bulija, az ő korosztályának való, nem 20 és 22 évesnek való.

Egyébként nem kell túlgondolni.

Én 24 voltam, amikor anyám bepasizott (özvegyen), úgy utáltam a pasiját, fúrtam, ahol tudtam, hiába voltam azzal tisztában, hogy semmi közöm hozzá. Utáltam, mert hozzá nem méltónak tartottam. Semmit sem változtatott.

jan. 1. 21:41
 15/28 anonim ***** válasza:
84%
Előző nap értesíteném a gyerekeit, hogy bulit tartok és előtte már randit fixálnék a pasival, hogy ne szervezzenek rá.
jan. 1. 22:03
 16/28 anonim ***** válasza:
74%
Én nem hívnám el őket. Amúgy azon is erősen elgondolkoznék, hogy a kedves párocskám miért tűri el ezt a fúrkálódást...
jan. 1. 22:10
 17/28 anonim ***** válasza:
16%

Ünnepeljenek a gyerekek az apjukkal, nem a gyerekeknek nincs helyük a buliban, hanem neked.

Ameddig egy családban mindkét szülő él, addig egyik mellett sincs helye másnak. Egyszerűen nincs helye, szerepe, funkciója az új párnák a családban. Nincs rá szükség, mert nincs kit pótolni, ezért nem családtag hanem betolakodó. Nyilván más a helyzet, ha valamelyik szülő meghalt, akkor már van kit pótolni, van helye egy új párnák a családban, de itt most nem az a helyzet. Sem anyuka új párja nem családtag, sem te. Ezért a gyerekeknek és az apjuknak kell ünnepelni, mert ők egy családi. Neked nincs ott helyed. (Nyilván ha barátokkal is akartok ünnepelni, akkor oda mehetsz, mint feleség, de oda a gyerekek ne menjenek, és ha egybeesne a két esemény, akkor az apa-gyerek program a fontosabb.)

jan. 1. 22:29
 18/28 anonim ***** válasza:
84%
Biztos nem hívnám meg őket! Direkt elrontanák csak a bulit.
jan. 1. 23:03
 19/28 anonim ***** válasza:
16%
Jól csináljátok lányok. Csak vigyázzatok, nehogy elvesszen az örökség.🥰
jan. 1. 23:04
 20/28 anonim ***** válasza:
81%

Én nem hivnám meg a gyerekeit.

Mi az, hogy illik meghivni?

Kéremszépen, illik téged is tisztelni és az apjuk döntését, hogy téged választott párjának. Ha ezt a gyerekei nem teszik, akkor te se tedd! Felnöttek!

jan. 1. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!