Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meghívnátok a szülinapotokra...

Meghívnátok a szülinapotokra az exférjeteket az új feleségével? Ez csak nekem fura?

Figyelt kérdés
Anyósomról van szó, 65 éves. Nem tartják a kapcsolatot, csak a úgy alakul vmi, pl a fiaik esküvője, vagy egy házavató, ahova mindketten hivatalosak...
2012. júl. 13. 13:19
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Ha nem haragban váltak el, miért ne?! Okosan csinálják, a gyerekeik sokkal fontosabbak, mint az egymás iránt érzett harag.
2012. júl. 13. 13:20
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Nálunk is hasonló a helyzet. Igaz apunak nincs most barátnője, de így is mindig ott van anyu szülinapján és fordítva is. Ill. ha épp itt van anyunál a barátja, akkor természetesen ő is. Nagyon jó a kapcsolatuk, nincs féltékenység, se semmi, civilizált felnőtt emberek - nekünk is így a legjobb, nem kell nélkülöznünk senkit, akit szeretünk.
2012. júl. 13. 13:22
 3/8 A kérdező kommentje:
Persze a gyerekek miatt ok, azt megértem, de itt anyósom szülinapjáról van szó. A gyerekek meg már közel 40 éves felnőtt férfiak.
2012. júl. 13. 13:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ezek szerint csak nekem fura. Mondjuk nekem együtt vannak a szüleim, ezért nincs tapasztalom szerencsére ilyesmikben. :)
2012. júl. 13. 13:25
 5/8 anonim ***** válasza:
87%
Én is jóban vagyok az ex férjemmel, és a feleségével. Többször ünnepeltünk már együtt négyesben az én párommal.
2012. júl. 13. 13:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Végre egy üdítő példa a sok gyűlölködés és keresztberakás után, amiről olvasni ezen az oldalon.
2012. júl. 13. 15:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Közös gyerekek esetén igen. Alapvetően az ünnepelt a lényeg, nem a mi magánéletünk. Csak brahiból nem találkoznánk szerintem. Nekünk nem volt közös gyerekünk, a bíróság után elköszöntünk, akkor láttam utoljára. De ha lennének, igen, meghívnám. A gyereknek mindkét félre szüksége van, és aki gyereket vállalt, egy életre vállalt felelősséget és kötelezettséget. Szerintem illik felnőttként viselkedni ilyenkor!
2012. júl. 13. 15:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is jóban vagyok a férjem exfeleségével. Amennyire tartottam tőle, annyira kellemes csalódás volt, mikor megismertem. Szoktunk közös gyerekprogramot csinálni, pedig az ő kisfia nem is féltesója az enyémeknek. Tényleg nem muszáj gyűlölködni meg ujjal mutogatni, örülök, hogy már példa is van erre, még ha elsőre fura is.
2012. júl. 13. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!