Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem érti meg a családom...

Miért nem érti meg a családom hogy hiányzik az exem, ez az első karácsonyom nélküle több év után és semmi hangulatom az egészhez?

Figyelt kérdés
Nagyon egyedül érzem magam, hiába vagyok velük akkor is hiányzik. Hiába mondtam el nekik mit érzek szerintük ez nem normális és ők mindent megtettek értem és hálátlan vagyok. És bunkó vagyok hogy elvonulok a szobámba és semmi kedvem velük karácsonyozni meg karácsonyi filmeket, műsorokat nézni ilyen zenéket hallgatni
ma 00:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%

Ugyan ezt erzem, Karacsony elott szakitottunk 3 hettel tobb ev utan.

Semmi hangulatom sirtam vegig

ma 01:07
 2/15 anonim ***** válasza:
64%

Felnőtt, önellátó ember vagy, nem? Akkor semmi kötelességed ilyen intoleráns, toxikus emberek felé nézni sem ünnepekkor, sem máskor...

Kitartást a mostani év végéhez és Boldog Karácsonyt, amennyire lehet.

ma 01:10
 3/15 Darius- ***** válasza:
23%
Töltsd a Karácsonyt az exeddel-náluk.
ma 01:13
 4/15 anonim ***** válasza:
28%
Ezt én se értem. Minek olyan kocsi után sírni ami nem vesz fel?
ma 01:58
 5/15 anonim ***** válasza:
70%

Akár el is lehet költözni és akkor úgy ordíthatsz a szobádban karácsonykor az exed után, ahogyan csak szeretnél. Amíg egy térben élsz másokkal is, illene kompromisszumot kötni az együttélés érdekében.

Persze azt a választ várod, hogy a családod nárcisztikus, toxikus, ignoráns meg nem tudom mit szoktak még így ideírni, de valószínűleg a palid sem a higgadt, kompromisszumképes személyiséged miatt dobott. Boldog karácsonyt!

ma 03:32
 6/15 anonim ***** válasza:
80%

Minden kapcsolatot el kell gyászolni úgymond - hiszen veszteség - , nem értem miért nem értik meg ezt.

A szakítás miatti fájdalmat különösen előhívja a karácsony...

ma 04:39
 7/15 anonim ***** válasza:
23%
A családod állandó, egy biztos pont az életedben, ők nem fognak elhagyni, míg a palid kidobott, mint egy megunt játékot. Ideje rájönnöd, hogy azokkal foglalkozz, és tegyél a kedvére, akik mindig melletted lesznek, és ez a családod.
ma 04:41
 8/15 anonim ***** válasza:
63%
7: már akinél...
ma 04:58
 9/15 anonim ***** válasza:
85%

Némely válaszoló undorító.

Én megértelek téged. Több év után szakítani nem könnyű. Természetes hogy hiányzik.

Viszont a családod valószínű jót akar, és rossz nézniük, hogy szenvedsz. Azt gondolják ők mindent megtettek hogy ne szenvedj, de ugye nem rajtuk múlik.

Ez sajnos egy ilyen karácsony, lesz még jobb is.

ma 06:12
 10/15 anonim ***** válasza:
83%
9-essel értek egyet. A szüleid szeretnek és csak segíteni akarnak, azt szeretnék, hogy jól érezd magad. Az én szüleim sohasem programoztak velem karácsonykor. De azt is megértem, hogy szomorú vagy a szakításod után. Zsolti
ma 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!