Miért nem érti meg a családom hogy hiányzik az exem, ez az első karácsonyom nélküle több év után és semmi hangulatom az egészhez?
Ugyan ezt erzem, Karacsony elott szakitottunk 3 hettel tobb ev utan.
Semmi hangulatom sirtam vegig
Felnőtt, önellátó ember vagy, nem? Akkor semmi kötelességed ilyen intoleráns, toxikus emberek felé nézni sem ünnepekkor, sem máskor...
Kitartást a mostani év végéhez és Boldog Karácsonyt, amennyire lehet.
Akár el is lehet költözni és akkor úgy ordíthatsz a szobádban karácsonykor az exed után, ahogyan csak szeretnél. Amíg egy térben élsz másokkal is, illene kompromisszumot kötni az együttélés érdekében.
Persze azt a választ várod, hogy a családod nárcisztikus, toxikus, ignoráns meg nem tudom mit szoktak még így ideírni, de valószínűleg a palid sem a higgadt, kompromisszumképes személyiséged miatt dobott. Boldog karácsonyt!
Minden kapcsolatot el kell gyászolni úgymond - hiszen veszteség - , nem értem miért nem értik meg ezt.
A szakítás miatti fájdalmat különösen előhívja a karácsony...
Némely válaszoló undorító.
Én megértelek téged. Több év után szakítani nem könnyű. Természetes hogy hiányzik.
Viszont a családod valószínű jót akar, és rossz nézniük, hogy szenvedsz. Azt gondolják ők mindent megtettek hogy ne szenvedj, de ugye nem rajtuk múlik.
Ez sajnos egy ilyen karácsony, lesz még jobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!