Lefeküdnék apám barátnőjével?
Apumnak eléggé csinos kis barátnője van köztük kb 15 év, köztem a csaj között 10 év korkülönbség van. Nem egy alkalom volt már, hogy otthon maradtam vele kettesben, több órára. Olyankor nem tudom miért de testre formált cicanadrágban és sport melltartóban szokott mászkálni elöttem,de még nem mertem neki feltenni a kérdést, hogy lefeküdne-e velem.
Szertintetek ő ezzel jelezné, hogy készen áll?
10
na ez a baj a világgal hogy ti kamaszlányok 30 évesekről álmodtok, aztán csoda hogy a férfiak meg később akarják ezt visszakapni
10
Gondolom, nálatok nincs ott egy szexéhes huszonéves mostoha gyerek.
28as nő vagyok . Te is ilyen lúzer vagy ezek szerint ezért fáj ennyire? Siess anyu már készíti a cicikét ebédre:-D
Te meg kaphatnál egy guminőt, így nem fáradna el szegény kezed a 30 éve tartó recskázásban. De tudom, nem szégyen szűznek lenni a babszobádban, ha már a fizetősnek se kellesz:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!