Apumnak eléggé csinos kis barátnője van köztük kb 15 év, köztem a csaj között 10 év korkülönbség van. Nem egy alkalom volt már, hogy otthon maradtam vele kettesben, több órára. Olyankor nem tudom miért de testre formált cicanadrágban és sport melltartóban szokott mászkálni elöttem,de még nem mertem neki feltenni a kérdést, hogy lefeküdne-e velem.
Ezt sürgősen felejtsd el, ha nem akarod elveszteni az apádat egy életre. Miért nem lehet tiszteletben tartani 2 ember kapcsolatát? Családban ez mégundorítóbb. Ha a csajnak nem is kellenél, tuti elmondaná apádnak, hogy próbálkoztál nála. Ha meg kellenél akkor meg próbálnád rávenni hogy hagyja el apádat. Egyik se jó.
dec. 22. 15:43
12/40 anonim válasza:
1
Itt a csak nem csinos volt, hanem majdhogynem levetkőzött.
dec. 22. 16:22
13/40 anonim válasza:
K
A
M
U
dec. 22. 16:24
14/40 anonim válasza:
Apád nem biztos hogy örülne.Nálunk majdnem fordítva volt..
dec. 22. 16:24
15/40 anonim válasza:
Ne tedd meg, nagy baj lenne belőle.
dec. 22. 16:38
16/40 Senior Séf válasza:
Abban a korban vagy, amikor legyet is megdugnád röptében. De ez nem jelenti azt, hogy mindenki a te gyakorlatlan farkadra ácsingózik.
dec. 22. 16:42
17/40 anonim válasza:
Miből gondolod hogy a csajnak te kellenél? Tett rá valamiféle utalást? Mondjuk azért a csajok is elég felelőtlenek ahogy öltözködnek. Mág az utcán is látok nem egy ilyet hogy bevágó cicanadrágban van, és kb mindent látsz belőle. Ha én nő lennék, sülne le a képemről a bőr. Nagyon kellemetlen.
dec. 22. 16:43
18/40 anonim válasza:
17-esnél a pont.
dec. 22. 16:52
19/40 anonim válasza:
Vigyázz vele mert lehet direkt csinálja hogy ugorj rá és akkor össze veszít apáddal .
Mert a nők ezt nagyon tudják hogy mindenkit elüldözzenek a párjuk mellől.
Szóval még véletlen se akarj tőle semmit, főleg hogy az apádé.
Jobb lenne ezt megérteni.
dec. 22. 17:28
20/40 anonim válasza:
2
az lehet de ez engem is izgat :D
jó kis stepmom aki flörtölgetős.. nem hiszem hogy le akar veled feküdni, sőt kizárt.. de hogy koketál meg flörtöl apu fiatalabb verziójával.. simán
azé ne kamuzzatok nők.. ilyesmiket nonstop csináltok :D már aki
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!