Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor illik a szüleimnek...

Mikor illik a szüleimnek bemutatni a páromat?

Figyelt kérdés
dec. 9. 19:13
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Konzervatívak
dec. 9. 20:34
 12/17 anonim ***** válasza:
76%
Egyrészt a 38 még nem öreg, másrészt akkor amikor úgy érzed. Ha nem tartod komolynak a dolgot felesleges bemutatni
dec. 9. 21:12
 13/17 anonim ***** válasza:
79%

Nem kell bemutatni nekik. Külön élsz, eltartod magad, ők vaskalaposak.

Hagyd a francba, nincs szükséged a felesleges konfliktusra és vitákra.

dec. 10. 09:47
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Elmondjam, nálunk hogy zajlott a "konzervatív" szülőkkel való "bemutatás"?

Semmi sem volt jó nekik.

Beszóltak nekem, a vőlegényemnek, miért őt válaszottam, más nem volt?, a diplomája nem ér semmit, a számítógépen pötyögés az nem munka, stb. :D

A helyedben kétszer meggondolnám, akarom-e kitenni hasonlónak a páromat.

Én hülye voltam, nem is kellett volna hazavinnem, de tudod, reménykedtem, hátha nem bunkóznak. Nem sikerült nekik nem prasztnak lenni :D

dec. 10. 09:50
 15/17 A kérdező kommentje:
de manapság hogy zajlik ez?
dec. 10. 10:09
 16/17 Grizesteszta ***** válasza:
69%
#15: Vicces a kerdesed 38 evesen.:) De segitunk, ha latjuk a korulmenyeket. Pl: veluk elsz vsgy kulon? Eltsrtod magadonsllian vagy kozos a kassza? Onallo munkad van vagy a stulok vallalkozasaban dolgozol? Akkor a legegyszerubb a dolog, ha kulon elsz es onsllo-szuloktol fuggetlen- egzisztenciad van. Ekkor ez pl jo modszer: anyu, apu, megismerkedtem valakivel, nagyon jol alakul a dolog, elhoznam egy kavera, hogy talslkozzatok! Amikor meg kifogas/kritika hangzik el, skkor kell a "csodamondat" kedvesen mosolyogva: nem velemenyt varok am, nagylany vagyok, tudom, mit skarok! Es ha nagxon szivoztok, akkir nem houom ide tobbet Jenot, es nyilvsn en is sokkal ritkabban fogok jonni, hiszen az idom jelentos reszet vele toltom." Kesz, ennyi es dok mindent megold, hidd el!
dec. 10. 11:13
 17/17 Paczalos István ***** válasza:
100%

Én kb 1 hónap együttélés után mutattam be anno a feleségemet a szüleimnek, ő meg kb 1,5 hónap múlva az övéinek. Nem volt egyszerű a dolog, a két család elég messze volt tőlünk. Mi Szigethalmon, az én szüleim Bács-Kiskunban(kaputól kapuig 84km), az ő szülei pedig Borsodban(247km) laknak/laktak.

Mivel a szüleim már meghaltak, és mi elköltöztünk Vas megyébe, csak apósékhoz szoktunk évente elmenni, mert most kocsival kaputól kapuig 452km a távolság.

dec. 16. 09:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!