Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha meghal valaki, és maradnak...

Ha meghal valaki, és maradnak utána a telefonján, számítógépén meztelen képek, azzal a család mit kezd?

Figyelt kérdés
Kitörlik? elteszik emlékbe? Mi a jó megoldás?

dec. 6. 11:02
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
32%

A papíron létező cuccaim nem érdekelnek ilyen téren, papíron nem őrizgetek privát infókat. A telefonomon, laptopomon, illetve különböző accountokon viszont annál inkább.

dec. 9. 15:47
 32/42 anonim ***** válasza:
31%

Titkosíthatod a laptopodon az adatokat, aztán ha halálod után feltörik, nem tudsz csinálni semmit, egyrészt mert azok akkor már nem a te személyes adataid, mert a személyed megszűnt, másrészt mert egy halott nehezen tud csinálni bármit.

Sz*r lehet úgy élni, hogy azon stresszelsz, mi fog történni a "cuccaiddal" miután meghalsz. Megsúgom, soha nem fogod megtudni :-D

dec. 9. 15:54
 33/42 anonim ***** válasza:
0%

Akkor se sz*r az életem, ha még 60x írod le. :)

Csak nem mindenki szeretné hogy pl másokkal folytatott magánbeszélgetéseit, naplóját és ehhez hasonlókat olvasgassanak a kotnyeles rokonok. (Meg hát ott van a kérdésben szereplő helyzet, nekem ilyenek nincsenek a gépemen de felfogni nem bírom, miért akarna mondjuk például anyám a pucér fotóim meg a letöltött poresz között kotorászni… de biztos van ahol ez normálisnak számít.)

dec. 9. 16:01
 34/42 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem te a halálod után semmit nem fogsz szeretni vagy nem szeretni

:-D

Akármit csinálnak a kotnyeles rokonaid, rohadtul nem fogsz tudni semmit tenni ellene, és nem is fogsz tudomást szerezni róla, abból az okból, mert már nem leszel :-)

De azért jó stresszelést azon, hogy mit fogsz és nem fogsz szeretni a halálod UTÁN :-D sikeres lehetsz nagyon.

dec. 9. 16:13
 35/42 anonim ***** válasza:
0%

De, tehetek előre hogy megakadályozzam. 😉 sajnálom ha neked ennyire fáj :(

Befejeztem a meddő vitát, nem fogod fel hogy aki meghal a jövőben az most még nem halott.

dec. 9. 16:17
 36/42 anonim ***** válasza:
0%

Még mindig nem írtad le, hogyan tudod ellenőrizni, hogy mit csinálnak a kotnyeles rokonaid a halálod után.

dec. 9. 16:22
 37/42 anonim ***** válasza:
0%

De ezt már megválaszoltam rég: halálom után nyilván semmit, halálom előtt viszont meg tudom akadályozni.

dec. 9. 16:49
 38/42 anonim ***** válasza:
0%

A halálod előtt tudsz megakadályozni dolgokat, de a halálod után semmit :-D szóval, mit fogsz tenni a halálod UTÁN?

dec. 9. 16:51
 39/42 anonim ***** válasza:
0%

Tanulj meg olvasni és akkor megtudod ✌️

dec. 9. 17:21
 40/42 anonim ***** válasza:
Tehát még mindig nem tudod, mit fogsz tenni a halálod UTÁN? Én tudom :-D
dec. 9. 17:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!