Ha meghal valaki, és maradnak utána a telefonján, számítógépén meztelen képek, azzal a család mit kezd?
A papíron létező cuccaim nem érdekelnek ilyen téren, papíron nem őrizgetek privát infókat. A telefonomon, laptopomon, illetve különböző accountokon viszont annál inkább.
Titkosíthatod a laptopodon az adatokat, aztán ha halálod után feltörik, nem tudsz csinálni semmit, egyrészt mert azok akkor már nem a te személyes adataid, mert a személyed megszűnt, másrészt mert egy halott nehezen tud csinálni bármit.
Sz*r lehet úgy élni, hogy azon stresszelsz, mi fog történni a "cuccaiddal" miután meghalsz. Megsúgom, soha nem fogod megtudni :-D
Akkor se sz*r az életem, ha még 60x írod le. :)
Csak nem mindenki szeretné hogy pl másokkal folytatott magánbeszélgetéseit, naplóját és ehhez hasonlókat olvasgassanak a kotnyeles rokonok. (Meg hát ott van a kérdésben szereplő helyzet, nekem ilyenek nincsenek a gépemen de felfogni nem bírom, miért akarna mondjuk például anyám a pucér fotóim meg a letöltött poresz között kotorászni… de biztos van ahol ez normálisnak számít.)
Szerintem te a halálod után semmit nem fogsz szeretni vagy nem szeretni
:-D
Akármit csinálnak a kotnyeles rokonaid, rohadtul nem fogsz tudni semmit tenni ellene, és nem is fogsz tudomást szerezni róla, abból az okból, mert már nem leszel :-)
De azért jó stresszelést azon, hogy mit fogsz és nem fogsz szeretni a halálod UTÁN :-D sikeres lehetsz nagyon.
De, tehetek előre hogy megakadályozzam. 😉 sajnálom ha neked ennyire fáj :(
Befejeztem a meddő vitát, nem fogod fel hogy aki meghal a jövőben az most még nem halott.
Még mindig nem írtad le, hogyan tudod ellenőrizni, hogy mit csinálnak a kotnyeles rokonaid a halálod után.
De ezt már megválaszoltam rég: halálom után nyilván semmit, halálom előtt viszont meg tudom akadályozni.
A halálod előtt tudsz megakadályozni dolgokat, de a halálod után semmit :-D szóval, mit fogsz tenni a halálod UTÁN?
Tanulj meg olvasni és akkor megtudod ✌️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!