Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha meghal valaki, és maradnak...

Ha meghal valaki, és maradnak utána a telefonján, számítógépén meztelen képek, azzal a család mit kezd?

Figyelt kérdés
Kitörlik? elteszik emlékbe? Mi a jó megoldás?

dec. 6. 11:02
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
95%
Kirörölném az összeset. Eszembe nem jutna nézegetni,se tárolni.
dec. 6. 11:04
 2/42 anonim ***** válasza:
82%
Az a jó megoldás, hogy nem vered a lompost ilyen perverz dolgokra.
dec. 6. 11:04
 3/42 anonim ***** válasza:
94%
Normális család kitörli. A nem normális meg kérdést ír ki róla.
dec. 6. 11:08
 4/42 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom, ki mit csinál vele, én a magam részéről megnézés törölnék minden képet, videót az elhunyt gépéről. Nem szeretném, ha utólag érne valamilyen megrázkódtatás vele kapcsolatban.
dec. 6. 11:12
 5/42 anonim ***** válasza:
70%
Mondjuk kiviszed a laptopot a torra aztán körbemutogatva kicsapod te is.
dec. 6. 11:17
 6/42 anonim ***** válasza:
72%
Nézegetik.
dec. 6. 11:23
 7/42 anonim ***** válasza:
89%
Egy normális családban ki sem derülne, hogy ilyenek vannak a gépén, mert nem szórakoznának egy halott rokon dolgaival. Én eleve formáznám/újratelepíteném a gépet a tartalom megtekintése nélkül, már csak azért is, mert ha idegen kezébe kerül, akkor az még kellemetlenebb lehet.
dec. 6. 11:25
 8/42 anonim ***** válasza:
81%
Meztelenkedős családi troll.
dec. 6. 11:30
 9/42 anonim ***** válasza:
68%
Naptárt készítenek belőle
dec. 6. 11:35
 10/42 anonim ***** válasza:
73%

"Egy normális családban ki sem derülne, hogy ilyenek vannak a gépén, mert nem szórakoznának egy halott rokon dolgaival. Én eleve formáznám/újratelepíteném a gépet a tartalom megtekintése nélkül, már csak azért is, mert ha idegen kezébe kerül, akkor az még kellemetlenebb lehet."

Apukámnak a gépén volt egy nem hivatalos végrendelete, nem öröklésről vagy ilyesmiről, hanem hogy milyen temetést és síremléket szeretne stb. Évek óta beteg volt, úgyhogy nyilván készült a halálára, mégsem tudtunk róla, hogy ez ott van a gépén, úgyhogy szerencse, hogy rögtön megnéztük és nem töröltünk le nézegetés nélkül mindent.

dec. 6. 11:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!