Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Kinek volt régen olyan képpihe...

Kinek volt régen olyan képpihentetője a számítógépén, amin FHM csajokat mutattak?

Figyelt kérdés

A miénken régen volt. Magyar és külföldi nők képeit mutatták, amik a magazin magyar változatában az 1990-es évek végén megjelentek. Ezekre emlékszem: Liptai Claudia, Gubás Gabi, Bestiák, Baby Sisters, Dannie Minogue, Konta Barbara, Varga Izabella és több, viszonylag kevésbé ismert modell.

Valahol még elérhető ez a neten?

2024. febr. 27. 06:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Képernyőkímélőre gondolsz?
2024. ápr. 11. 11:57
 2/13 A kérdező kommentje:
Igen. Képernyőkímélő. Mi általában képpihentetőnek hívtuk.
2024. ápr. 12. 21:40
 3/13 anonim ***** válasza:
Sajnos még nem is éltem akkor, szóval nem tudom :(
2024. ápr. 12. 21:47
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Bélának
okt. 23. 15:33
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerencsére akkor még csajok voltak a divat. Nem férfiak meg tranzok..
nov. 17. 10:17
 6/13 Luminary ***** válasza:
52%
Bélát itt ne keressék...
dec. 5. 16:52
 7/13 anonim ***** válasza:
Saját képkönyvtárat be lehet könnyen állítani képernyőkímélőnek, már csak be kell szerezned az anyagot :D
jan. 31. 20:08
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Azok a fhm csajok ma már 60 évesek.

Csinálj a barátnődről fiss akt fotókat és azt tedd be képernyővédőnek. Ha nemis vagy profi fotós akkor is sikered lesz a haverok közt. Évtizedek múlva a barátnőd is büsze lesz rájuk.

jan. 31. 20:41
 9/13 A kérdező kommentje:

8 Figyu, engem nagyon de nem izgat, hogy most hogy néznek ki. Az akkor készült fotók érdekelnek.

7 azt elárulnád hol szerezzem be? Az FHM megszűnt, a neten nincsenek feltöltve a számok. Rengeteg kép jelent meg az újság számaiban. Amikor a neten voltak fenn részletek akkor is csak a hírességekről készült fotókat helyezték ki. A többi modellét, akiknek csak a keresztneve volt említve, nem.

febr. 1. 08:05
 10/13 anonim ***** válasza:
A képernyőkímélőre én is emlékszem, talán valamelyik újság cd mellékletében volt. Persze, most nehéz előkeresni. De, ha tényleg összeállítanál magadnak egy albumot, pár kép elérhetőségével segíthetek. [link]
febr. 1. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!