Mit lehet az ellen tenni, hogy nem merek meghivni magamhoz senkit? Félek, hogy elítélnek az otthoni körülményeim miatt?
Pici lakás , de amugy rendes. Viszont én ugy nőttem fel, hogy sohasem jött át hozzánk senki,(amugy az otthoni körülmények elég rosszak voltak).
Most felnőttként saját lakásban élek, és még a barátomat sem merem áthivni. Félek, hogy beszól valamire, pl. túl kicsi a lakás, azt sem tudom, hogyan lássam vendégül.
Hogy lehet ezt a félelmet leküzdeni?
A barátodat hogy lásd vendégül?
Ő hogy szokott téged?
Kezdésnek ültesd le, kérdezd meg iszik-e egy üdítőt, aztán majd alakul.
Mi építkeztünk, de a kérdés szempontjából ugyanaz a helyzet. Amikor beköltöztünk, jöttek a rokonok megnézni meg "most már elférünk" címszóval. Kaptuk is a véleményeket, hogy szép, szép, de ő azt a falat nem oda tette volna, ebben a szobában kevés a szekrény, nem akartunk inkább csak egy fürdőszobát, mert a másikat át lehetne alakítani spájznak, azt ő olyan hasznosnak tartja...
Minderre annI volt a válaszom, hogy jó, hogy ez a mi házunk, mi így akartuk, de kívánom, hogy amikor ő építtet házat, akkor oda tegye a falat vagy válasszon le tárolót, ahogy ő elképzeli. Erre kivétel nélkül mindenki motyogott valamit és vége volt. Te is állj ki magadért, nem vagy kevesebb a lakás mérete miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!