Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Magyar vezetéknevek amik...

Magyar vezetéknevek amik külföldön is érthetőek?

Figyelt kérdés

Olyan vezetékneveket keresek amik itthoniak de közben külföldön is érthetőek, könnyű kimondani stb...

pl.Novák, ez ugye itthon adható de külföldön is talán könnyen kiejthető és láttam már sorozatokban is amikor írják a rendezőket bár ott W-vel volt de szerintem ugyanaz. Írjatok sok ilyent.

nov. 28. 16:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
27%
Minek?
nov. 28. 16:48
 2/18 anonim ***** válasza:
50%

Varga, Kiss, Farkas, Simon, Fekete, Gál, Kis, Fodor, Jakab, Katona, Boros, Kelemen, Antal, Veres, Pál, Hajdu, Bakos, Major, Orbán, Nemes, Pataki, Barta, Berki.

A 100 leggyakoribb között szerintem ezek a leginkább talán.

nov. 28. 16:50
 3/18 anonim ***** válasza:
20%
Nincs olyan, csak ami eleve idegen hangzasuak. 🤷‍♀️
nov. 28. 16:57
 4/18 A kérdező kommentje:
1.Nem muszáj minden kérdésre válaszolni ha nem szeretnél. :)...
nov. 28. 16:58
 5/18 anonim ***** válasza:
89%
Werner.. bocs, csak ez jutott eszembe 😊😬
nov. 28. 17:00
 6/18 anonim ***** válasza:
82%
egy régóta floridai magyar azért tervezte megváltoztatni a vezetéknevét mert a Csarnit mindenki kszarninak mondta és annyira sértette már a fülét mert a fekáliát hallotta bele. szóval van akinek fontos. én nem tudnám elképzelni hogy megváltoztassam valaha amit egyszer kaptam, kivéve ha valami nagyon extrémen különleges lenne
nov. 28. 17:00
 7/18 anonim ***** válasza:
38%
Valóban nem muszáj. Azért elarulom, nevetséges megváltoztatni azért a neved, mert külföldön nem tudják kimondani. Nem Magyarországon élek, itt nálunk rengeteg bevandorolo van mindenhonnan, mindenki nevével megbirkoznak.
nov. 28. 17:02
 8/18 A kérdező kommentje:

7-Nem ez a cél, egyszerűen érdekel. Ne keress minden kérdésbe indokot. :)

Nem megváltoztatni akarom a vezetéknevemet...

nov. 28. 17:07
 9/18 A kérdező kommentje:
7-Feleslegesen meg ne kommentelj, köszi.
nov. 28. 17:07
 10/18 A kérdező kommentje:
Emberek, nem megváltoztatni akarom, egyszerűen unalomból érdekel és kész...
nov. 28. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!