Bódi Viktória kérdése:
Különleges, külföldi kislány nevek? Direkt szeretnék különlegeset nem gyakorit. Schneider a vezetéknév és igen külföldön élünk
Figyelt kérdés
2016. okt. 31. 18:58
1/20 anonim válasza:
Patricia, Helena, Justina, Iwona.
3/20 anonim válasza:
Hayley, Sarah, Jasmin, Sophia, Lena, Brenda, Nadine, Luna, Alina, Alanna, Daisy... :)
4/20 anonim válasza:
Imany, Lucille, Maxine, Simone, Catalina, Ava, Janina, Alena
5/20 anonim válasza:
Azt miért az itteni válaszolóknak kell tudni, hogy Németországban vagy Ausztriában (a név alapján ott éltek) melyik név számít különlegesnek? Nem te élsz közöttük?
7/20 anonim válasza:
Ha lányom született volna akkor én az Adina nevet adtam volna. Nápolyban ismerkedtem meg egy irto jofej, tunemenyes román lánnyal és ot hivtak igy. Magyarorszagon is anyakonyvezheto ☺ 26N
8/20 anonim válasza:
Fáni - és lehet neki majd nem külföldiül énekelni:
Elmentem én a vásárba Schneider Fánival
Schneider Fánival,Schneider Fánival
Vettem néki piros szoknyát három fodorral,
Három fodorral, három fodorral
Mire a Schneider Fáni csak azt mondta:
Nem kell néki piros szoknya,
Inkább kell néki gigerli,
Az őt jobban ingerli!
10/20 anonim válasza:
találtam még különleges, KÜLFÖLDI lányneveket, Vikike elfelejtette megmondani merrefelé tanyázik.
ありす ; 朝美; 篤子; 彩; 彩花
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!