Külföldön élők! Milyen sorrendben használjátok a neveteket aláíráskor? (Azokat kérdezem, akiknek magyar útlevelük van, és ugye vezetéknév, keresztnév a sorrend benne. )
Figyelt kérdés
2016. szept. 17. 00:25
1/6 anonim válasza:
Én a keresztnevem majd a családnevem.
2/6 anonim válasza:
Nálam nem számít. Mindkettő egyorma.
3/6 anonim válasza:
Ugyanúgy, ahogy otthon. Nem fogom megváltoztatni az aláírásom, csak azért mert külföldön vagyok. Meg azért nem is szerencsés, hogy másként írsz alá, mint ahogy az útleveledben, vagy az igazolványaidban.
4/6 anonim válasza:
MO-on az ottt megszokott sorrendben, külfölödn meg az ottani rendszer szerint.
Márcsak azért is, mert különben nem tudják a nevet azonosítani - és igencsak csodálkoznak egyesek, ha "Mr./Herr Istvan"-nak szólítják öket.
5/6 anonim válasza:
Hacsak nem szeretned hogy Kovacsnak hivjanak akkor celszeru az ottani rendszer szerint hasznalni (nem is nagyon tudnad mashogy). Nekem ebbol volt felreertes, hogy valahol magyar sorrendben lattak a nevemet, es az maradt meg, es aztan bemutatkozaskor mindenkinek "Kovacskent" mutattak be. Kicsit kinos volt :D.
6/6 anonim válasza:
A kérdező ALÁÍRÁST kérdezett. Természeten ha le kell ÍRNI a nevemet akkor fordítva írom. Látom mindenki félreértette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!