Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Külföldön élők! Milyen sorrend...

Külföldön élők! Milyen sorrendben használjátok a neveteket aláíráskor? (Azokat kérdezem, akiknek magyar útlevelük van, és ugye vezetéknév, keresztnév a sorrend benne. )

Figyelt kérdés
2016. szept. 17. 00:25
 1/6 anonim ***** válasza:
33%
Én a keresztnevem majd a családnevem.
2016. szept. 17. 00:37
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Nálam nem számít. Mindkettő egyorma.
2016. szept. 17. 05:34
 3/6 anonim ***** válasza:
61%
Ugyanúgy, ahogy otthon. Nem fogom megváltoztatni az aláírásom, csak azért mert külföldön vagyok. Meg azért nem is szerencsés, hogy másként írsz alá, mint ahogy az útleveledben, vagy az igazolványaidban.
2016. szept. 17. 06:33
 4/6 anonim ***** válasza:
48%

MO-on az ottt megszokott sorrendben, külfölödn meg az ottani rendszer szerint.

Márcsak azért is, mert különben nem tudják a nevet azonosítani - és igencsak csodálkoznak egyesek, ha "Mr./Herr Istvan"-nak szólítják öket.

2016. szept. 17. 07:45
 5/6 anonim ***** válasza:
33%
Hacsak nem szeretned hogy Kovacsnak hivjanak akkor celszeru az ottani rendszer szerint hasznalni (nem is nagyon tudnad mashogy). Nekem ebbol volt felreertes, hogy valahol magyar sorrendben lattak a nevemet, es az maradt meg, es aztan bemutatkozaskor mindenkinek "Kovacskent" mutattak be. Kicsit kinos volt :D.
2016. szept. 17. 08:39
 6/6 anonim ***** válasza:
69%
A kérdező ALÁÍRÁST kérdezett. Természeten ha le kell ÍRNI a nevemet akkor fordítva írom. Látom mindenki félreértette.
2016. szept. 17. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!