Ha a szülők mindig segítséget kérnek, illik mindig segíteni?
De ez már volt egyszer - vagy hasonló - és ott megmondtuk, hogy szabj határt. Ne engedd, hogy mindenre ugráltassanak.
És ezek nem nagy kaliberű dolgok, csak megszokták, hogy megcsinálod nekik. Nem kell.
Vagy ha esetleg lesz saját családod, akkor is ezt fogod csinálni?
Énis unnám a helyedben ezt az örök körforgást.
Velem a húgom csinálja ugyanezt.
Mindig visszaadja a pénzt, de mindig kér is.
Bosszantó, hogy nem tud a saját lábára állni, de nem mondok neki sosem nemet, hiszen tudom, hogy visszafizeti.
Az egyik válaszoló ötlete viszont nem rossz, az hogy a tesóiddal összedobtok mondjuk 50 ezret és nem kéritek vissza.
Hátha ezzel befejeződik ez a kunyeráló spirál
27N
Megint a 29 éves fiú, aki már 30 éves, akit a szülei elküldtek albérletbe.
Mondd meg nekik, ha ők azt akarták, hogy önálló légy, ezért küldtek albérletbe, akkor kezdjék tanulni ők is az önállóságot, kezdjék el megtanulni azt, ami már vagy 20 éve megy mindenkinek, utalni netbankon keresztül:D
Ilyen az amikor életképtelen szülők életképtelen gyereket nevelnek!
Amúgy az én szüleim is ilyenek, főleg apám.
Még a sütőt sem tudja bekapcsolni!
Múltkor linkeltem neki egy telefonszámot, azt, sem tudta felhívni, hanem messengeren rákattintott a telefon gombra és engem hívott.
Egy e-mailt nem tud elküldeni a mai napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!