Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a szülők mindig segítséget...

Ha a szülők mindig segítséget kérnek, illik mindig segíteni?

Figyelt kérdés
Állandóan megkérnek valamire, hogy utaljam el nekik a telefon számlát, vagy csináljak meg nekik valamit a számítógépen... Most arra kértek, hogy utaljak pénzt az egyik rokonnak az én számlámról, ők majd meg odaadják pénteken a pénzt. Amikor kamasz voltam, azon voltak minél előbb költözzek el, én hülye marha meg még segítek nekik

#Szívesség kérés
nov. 22. 22:31
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
76%
Hány éves vagy?
nov. 22. 22:45
 2/25 A kérdező kommentje:
30
nov. 22. 23:01
 3/25 anonim ***** válasza:
71%
Nem kell úgy táncolni, ahogy ők furujáznak.
nov. 22. 23:07
 4/25 anonim ***** válasza:
93%
Segítene így a fene...
nov. 22. 23:18
 5/25 A kérdező kommentje:
Gyerekként elkényeztettek, kamaszként bántottak, felnőttként pedig kihasználnak
nov. 22. 23:25
 6/25 anonim ***** válasza:
21%
Akkor miért nem költözöl el?
nov. 22. 23:44
 7/25 A kérdező kommentje:
Már régen albérletbe vagyok
nov. 22. 23:49
 8/25 anonim ***** válasza:
75%
Az én szüleimnek sokat segitek, hálás köszönet, hogy nekem segitettek mikor gyerek voltam, nekik köszönhetem a diplomás éveimet. A mi családunkban ez természetes. Kicsit bövebben irhatnál az elözményekröl, pl milyenek voltak gyerekkorban.
nov. 22. 23:49
 9/25 A kérdező kommentje:
Gyereknek elkényeztettek, aztán kamaszként mindig felhántorgatták felneveltek, illetve sosem segítek semmiben, nem vagyok nekik semmire jó, csak azt hajtogatták mikor szabadilnak már megtőlem, középiskolai alig volt ruhám, nem is nagyon költöttek rám, a kamasz éveim pocsék volt
nov. 22. 23:58
 10/25 anonim ***** válasza:
28%
És hogy álltak anyagilag a szüleid mikor gyerek voltál?
nov. 23. 00:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!