Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kerestetek-e, megtalaltatok-e...

Kerestetek-e, megtalaltatok-e vagy letezik-e az igazi?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok a Nagy O-rol, letezik-e? ti megtalaltatok?
2010. nov. 5. 17:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
6 évvel ezelőtt megtaláltam, úgyhogy létezik... =) 26/nő
2010. nov. 6. 08:10
 12/19 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nincsen Egy Igazi. Valószínűbbnek tartom, hogy létezik néhány ember, akiben megvan a potenciál, hogy azzá váljon, ha alapvető dolgok stimmelnek. És onnantól kezdve ugyanúgy szándék, elhatározás, döntés, és a kapcsolaton való "munka" eredménye, hogy az illetőből Igazi lesz.

Nem minden Igazi érkezik fehér lovon, és egyértelmű, félreismerhetetlen cetlivel a homlokán, "Igazi" felirattal. De ha végigmész vele együtt az úton, aminek során egymás Igazijává váltok, akkor talán képes vagy egy egész életen keresztül értékelni, becsülni Őt, és viszont.

Nekem is van egy Igazim, megvoltak a saját csatáink, mire elértük egymás életében ezt a státuszt. Mindkettőnknek megvannak a saját hibái, amiket néha még mindig nehezen tolerálunk, de ez is hozzá tartozik. Tanulás, kompromisszum, áldozathozatal, a hibák felismerése, és változtatás, valamint egymás segítése mindebben. És újra és újra meghatározzuk a céljainkat, amerre haladni szeretnénk, és amiket el akarunk érni, ez fontos, mert a célok minden élethelyzetben és életkorban változhatnak. Mondjuk nagyjából ezt értem azalatt, hogy a kapcsolaton való munka.

28N

2010. nov. 7. 13:17
 13/19 anonim ***** válasza:
hozzámentem életem szerelméhez,mert azt éreztem ő az igazi.5 év után elváltunk.megismertem az új férfit,akinél azt éreztem ez mennyivel más....rájöttem a volt férj nem volt az igazi.csak is ő lehet az.azután egy családi nyaralás aékalmával megismertem valakit,akiről azt se gondoltam hogy lehet valami közöttünk.nem kaltette fel az érdeklődésemet.csak barátkoztunk.idővel döbbentem rá,hogy egy hullámhosszon vagyunk,tudja minden gondolatom,olvas a szememben....fura!most vele élek!és ő az igazi!!!!megtaláltam!
2010. nov. 7. 16:35
 14/19 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok benne, hogy létezik, de abban is, hogy én bizony nem fogom keresgetni, majd megtalál :) Én jól érzem magam kapcsolat nélkül is. 21/N
2010. nov. 7. 16:45
 15/19 anonim ***** válasza:

önvizsgálat, a saját személyiségünkön végzett munka is ELENGEDHETETLEN ahhoz, hogy két ember boldog párkapcsolatot alkosson, és kibontakozhasson egymás nagy Ő volta.

lehet sok nagy Őt találtak már meg emberek, de amíg ők maguk boldogtalanok, nem tudnak az érzéseikről beszélni stb., lehetnek akármilyen nagy Ők egymásnak, kudarcba fullad a kapcsolatuk, mert a köd a nagy Ő mellett is csak rövid ideig tart, ha pedig két boldogtalan ember kerül egymás mellé, abból támaszkodás lesz, és elhagyás, és boldogtalan, frusztrált kapcsolat.

amit rengetegen nem tudatosítanak, és amiért rossz, boldogtalan házasságok és kapcsolatok vannak többségben, az az a tény, hogy egy szerelmi boldog kapcsolat nem csak ideákról szól a nagy szerelemről, hanem gyakorlati, praktikus megoldásokra szükséges problémákkal van tele.

hiába várja az ember a sült galambot, ha rossz az emberismerete, nem stabil, ki akarja szipolyozni a másikat, nincs saját boldog élete, önző, nem tudja az érzelmi problémákat megoldani stb. ha ezeket nem fejleszti, rátalálhat bármekkora nagy Ő, el fogja kúrni az életét és a kapcsolata.

2010. nov. 7. 17:13
 16/19 anonim ***** válasza:
az utolsó mondat helyesen: EL FOGJA KÚRNI AZ ÉLETÉT ÉS A KAPCSOLATAIT.
2010. nov. 7. 17:15
 17/19 anonim ***** válasza:
Részemről úgy vagyok vele, hogy amikor nincs kapcsolatom, akkor próbálom úgy jól érezni magam. Alkalmazkodom az adott szituációhoz. Bulizni járok, szórakozni, előadásokra, moziba, színházba, stb. Ha azt sugárzod magadból, hogy jól érzed magad, akkor azzal sokkal több embert bevonzol, mintha egy depresszív személyt látnának benned. Rengeteg ember él a Földön, nem igaz, hogy ennyi ember közül egyik sem az igazi. A probléma abból jelentkezik, hogy ennyi ember közül megkell találni is azt a bizonyos igazit. Én még mindig hiszek benne, hogy létezik, pedig már 23 éves vagyok. Van barátom, de úgy érzem, hogy nem vagyunk egy hullámhosszon, úgyhogy azt kell mondjam, hogy nem érzem úgy, hogy megtaláltam volna az igazi igazit.
2010. nov. 7. 19:51
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem kerestem, ő talált rám. Én nem gondoltam volna h ilyen jól ki fogunk jönni és így fogjuk szeretni egymást. Ha ez azt jelenti h ő az igazi, akkor én megtaláltam:)
2010. nov. 7. 20:42
 19/19 anonim ***** válasza:
53%

Nem lehet szó nélkül elmenni amellett, hogy ti szinte mindannyian, akik azt írjátok, megtaláltátok az igazit, úgy írjátok le Őt, hogy Ő nagyon szeret titeket.

Tényleg azt hiszitek, hogy az a lényeg, hogy ti szeretve legyetek? Az nem számít, hogy esetleg Ti lennétek azok, akik nagyon szeretitek Őt? Erre nem nagyon olvasok példákat.

2010. nov. 8. 02:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!