Megéreztétek, hogy megtaláltátok a "NAGY ŐT"?
Hát 15 évesen minden héten!
A férjemmel először ki nem állhattuk egymást, szinte ismeretlenül (szarkeverés az iskolában), aztán egyszer együtt utaztunk a vonaton, én pedig nekiszegeztem a kérdést, hogy miért utál engem, ect. Hamar rájöttünk, hogy egy harmadik fél kutyulja a pottyantóst.
Tök jól eldumáltunk egyre tübbször.
Egyszercsak a suli dohányzójában nekinyomott a falnak, és megcsókolt, mondván, eddig bírta visszafogni magát. Ekkor voltam 17. Most 30.
Volt egy srác, aki nagyon tetszett nekem, még gimi elsőben. (kék szem, hosszú haj, gitár) Egyszer láttam a sulink előtt, tudtam, hogy a legjobb barátnőm osztálytársa...akkoriban nem túl sokat törődtem a dologgal, tetszett de semmi több. (bejelöltem egy közösségi oldalon, ő pedig visszajelölt, de sosem beszéltünk)
Évekkel később egy parkban gitározott, én meg odamentem (ilyet ez előtt sosem csináltam)...na akkor elkezdődött valami, odajött egy haverja és kérdezte, hogy "a barátnőd?" mire azt válaszolta "ami késik nem múlik"...rá három hónapra jöttünk össze, most 4 éve, hogy együtt vagyunk. Azt hiszem én Rá vártam évekig...és szerintem nem volt véletlen az sem, hogy még annak idején a gimiben is összefutottunk....Tudom, hogy Vele szeretnék élni, mással el sem tudom képzelni, talán ez az ami biztosíték...
"Hát 15 évesen minden héten!"
hehe. és tényleg.. :'D:D
15/L xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!