Miért kap a tesóm ajándék telefont, ha nekem meg kellett dolgoznom érte?
Sajnos máshol is előfordult már ilyesmi, nem a tiéd az egyedüli eset. Megnyugtatlak, később sem fog ez változni, a testvéredet fogják később is tömni, te meg majd csak akkor kellesz nekik, amikor probléma adódik.
Diszkréten lehet nekik jelezni, hogy segítséget kérsz a történtek értelmezésében; most akkor őt jobban szeretik, vagy mi újság?
Ugyanazt akartam írni, mint 15-ös.
Azért jól le lett pontozva, nem értem, miért. Ha ilyen kettős mércét alkalmaznak a szülők, akkor vállalják a következményeit is, nem tudni még, mit hoz az élet.
Nem az én családtagom vagy, de belőled kiindulva, lehetne rosszabb is a családom. Én úgy gondolom, aki életképtelen muszáj támogatni.
15 évesen még nem nagyon végezhet olyan diákmunkát, ami pénzt is hoz a konyhára, max szórólapozás.
Aztán honnan tudod, hogy szüleid neked nem vettek volna telefont? Vagy az meg se fordult a fejedben, hogy azt gondolják te már majdnem felnőtt vagy, dolgozol, kereseted van, meg tudod venni magadnak a dolgaidat. Bizonyos kor után a szüleimnek fogalma se volt arról, hogy nekem mire van szükségem, max ha megkérdezték. Tesód telefont kért. Téged meg kis felnőttként kezelnek.
Irigy kis csök vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!