Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kap a tesóm ajándék...

Miért kap a tesóm ajándék telefont, ha nekem meg kellett dolgoznom érte?

Figyelt kérdés
A nyári szünetben különböző napszámos munkákkal 220 ezret kerestem, majd vettem belőle egy telefont. Aztán most, 3 hónappal később a húgom kapott egy ugyanilyet a szülinapjára teljesen ingyen, pedig ő az egész nyarat végigbulizta. Az én szülinapom tavasszal volt, és egy 15ezres videójátékot kaptam. Persze nagyon örültem neki, és hálás voltam érte, de így már nagyon igazságtalannak érzem.
nov. 15. 07:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
52%
Ugyanez volt nálunk is. Életképtelen lett tesóm
nov. 15. 10:11
 12/27 anonim ***** válasza:
68%

Sajnos máshol is előfordult már ilyesmi, nem a tiéd az egyedüli eset. Megnyugtatlak, később sem fog ez változni, a testvéredet fogják később is tömni, te meg majd csak akkor kellesz nekik, amikor probléma adódik.

Diszkréten lehet nekik jelezni, hogy segítséget kérsz a történtek értelmezésében; most akkor őt jobban szeretik, vagy mi újság?

nov. 15. 10:12
 13/27 anonim ***** válasza:
51%
Így van, később is az ő zsebét tömték, de tényleg annyira életképtelen, hogy nem sajnálom tőle.
nov. 15. 10:15
 14/27 anonim válasza:
6%
Mert utálnak te gyász koporsó! Ki nem állhatnak! Hánynak tőled ha meglátnak! xD
nov. 15. 10:36
 15/27 anonim ***** válasza:
65%
Majd amikor cserélni kell rajtuk a pelenkát mondhatod nekik, hogy ott a tesó majd ő megcsinálja!
nov. 15. 10:54
 16/27 anonim ***** válasza:
51%

Ugyanazt akartam írni, mint 15-ös.

Azért jól le lett pontozva, nem értem, miért. Ha ilyen kettős mércét alkalmaznak a szülők, akkor vállalják a következményeit is, nem tudni még, mit hoz az élet.

nov. 15. 11:36
 17/27 anonim ***** válasza:
16%

Nem az én családtagom vagy, de belőled kiindulva, lehetne rosszabb is a családom. Én úgy gondolom, aki életképtelen muszáj támogatni.

nov. 15. 12:01
 18/27 anonim ***** válasza:
51%
10-es jól írja. Kap egy kis manipulációt, de ha megpróbál kiállni maga mellett, akkor leordítják a fejét. Meg kell szabadulni az ilyen szülőktől. No contact és semmi segítség később se. Majd a kedvencek pelenkázzák a szülőket. Engem személy szerint nem is érdekel az öröklés témaköre. Annál jóval több a pénzem.
nov. 15. 12:10
 19/27 anonim ***** válasza:
34%

15 évesen még nem nagyon végezhet olyan diákmunkát, ami pénzt is hoz a konyhára, max szórólapozás.

Aztán honnan tudod, hogy szüleid neked nem vettek volna telefont? Vagy az meg se fordult a fejedben, hogy azt gondolják te már majdnem felnőtt vagy, dolgozol, kereseted van, meg tudod venni magadnak a dolgaidat. Bizonyos kor után a szüleimnek fogalma se volt arról, hogy nekem mire van szükségem, max ha megkérdezték. Tesód telefont kért. Téged meg kis felnőttként kezelnek.

Irigy kis csök vagy...

nov. 15. 12:41
 20/27 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező, hányszor kaptál életedben drágább ajándékot szüleidtől, mint a tesód? Biztos volt legalább egy olyan eset, amikor te gyerekként megkaptad szülinapodra az áhított Dzsíájdzsót, a tesód meg egy gagyi cuccot.
nov. 15. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!