Amikor tök kedves velem a férjem anyja, utólag akkor is mindig úgy érzem, titkon, mélyen belül, nem kedvel. Ez paranoia, vagy az ilyen érzés nem hazudik?
Figyelt kérdés
nov. 10. 19:31
11/21 anonim válasza:
9 vagyok, akkor is egyenesen megkérdezném.
12/21 anonim válasza:
Nálam ez van, de nem ok nélkül, nekem már kimutatta a foga fehérjét a vén k.
13/21 anonim válasza:
11 hát kérdezd...de én ezek után tartanám a 3 lépést. Ha valaki álszentséggel vádol akkor így járt.
14/21 anonim válasza:
13! Ezért ilyenek sokhelyen a viszonyok. Sunyiság, sumákság. Én szeretek egyenesen szemtől szembe beszélgetni, és nincs sérülés. Mindenki tudja hány óra és pont.
15/21 anonim válasza:
Mit kérdeznél, 9-es? Hogy utálni tetszik-e engem, mert én azt hiszem, bár erre semmi okot nem tetszik adni?
16/21 Micimacko67 válasza:
Kérdező, mesélek valamit! Milyen is lehet egy anyós! Én ebben a sztoriban az após vagyok,vagyis a feleségem az anyós! Az idősebbik menyünk a feleségemet (akkor még leendő anyósát) is meghívta a lánybúcsújára! Ha bármi problémája van, akkor megosztja a feleségemmel is! Ha feleségem tervez magának csajos programot (shoppingolás, stb) hívja a menyét is, hogy tartson vele! A fiatalabbik menyünk, messzebb lakik, de 2-3 naponta beszélnek egymással, ha másképp nem, akkor messengeren! Ha épp hazajönnek, a két hölgy összeül és boroznak, beszélgetnek! Ilyen is lehet egy anyós!
17/21 anonim válasza:
15! Lehet hogy a te gondolkodásod ilyen egyszerű, de ha valaki okos és inteligens, el lehet beszélgetni úgy, hogy a másik fél észresem veszi és színt vall. 14vagyok.
18/21 anonim válasza:
Okos és intelligens - mondja a másfélpöttyös. Vicceske! Hát te egészen biztosan nem vagy annyira okos és intelligens, hogy egy képmutató ravaszdiból kiszedd, hogy utál! Annál ők sokkal okosabbak!
19/21 anonim válasza:
Na ez az..ha valaki ilyen nem szeded ki belőle, vagy csak úgy hogy konkrétan nem mondja ki, tehát előrébb sem.vagy.
20/21 anonim válasza:
Mire idősebb leszel, és eleget foglalkoztál emberekkel, megtanulod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!