Amikor tök kedves velem a férjem anyja, utólag akkor is
mindig úgy érzem, titkon, mélyen belül, nem kedvel. Ez
paranoia, vagy az ilyen érzés nem hazudik?
Nem hazudik az érzés. Mindent tűpontosan érzünk, csak sok esetben lehasítjuk.
nov. 10. 19:38
Ezt miből gondolod? Voltak viták?
nov. 10. 19:45
Is-is.
Volt korábbi konfliktusotok, ami után lezáratlan érzesed volt vagy amikor szóban vagy mashogy, de kifejezte, hogy nem kedvel?
Tudod változnak az emberek, lehet, hogy nem kedvelt regen, de most mar igen, csak te bizalmatlan maradtal.
De az is lehet, hogy a latszolagos kedvessege mellett testbeszeddel pl egy fura rövid mosollyal a te agyad levette, hogy nem őszinte a kedvesség es emiatt erzed.
Szerintem, amig nem egyértelműen utal, addig ne porogj ilyenen, hanem lapozz.
nov. 10. 19:48
Ne gondold túl. Lehet, hogy csak nem oldódott fel teljesen az irányodban, de azért igyekszik. Az is lehet persze, hogy jól érzed, de nem tudsz mit tenni.
nov. 10. 20:15
Ja hát én is paranoiás vagyok. Sajnos együtt kell élnünk azzal hogy másokban nem bízunk és csak a rosszat látjuk. Amúgy meg addig örülj míg kedves.
nov. 10. 20:31
És te őt? Van ám olyan jelenség, hogy projekció: amit te érzel, azt vetíted másra a te irányodban, mert nem bírod elviselni a saját érzésedet, mert illegális. Lehet, hogy félsz tőle?
nov. 10. 20:35
Az én anyósom is mézes mázas volt először, aztán kimutatta a foga fehérjét.
Egy utálatos harpia.
Rá akart telepedni a fiára, szét akart szedni minket
Nem sikerült neki, csak azt érte el, hogy a férjem sem beszél vele, mert rájött milyen alnok kígyó.
Ha a gyerekeinknek van valami, pl most volt lányom elsőáldozásra, előtte fiam kereszteloje, meg van hívva, mert azért akárhogy is van a nagyanyjuk.
Igaz ha találkozunk az utcán rá sem néz az unokaira, szerintem azt se tudja mi a nevük.
nov. 10. 20:50
Nekem nagyon hideg, szigorú anyukám volt. Anyósom kedvességét sokáig pózolásnak, hazugságnak hittem. Ilyen nincs, mondta az addigi tapasztalatom. De van, mint később kiderült: egy nagyon kedves, jóságos ember. Csakhogy én ilyet, anyum korú nőben, addig soha nem tapasztaltam közelről.
nov. 10. 21:15
Egyszerűen megkérdezném. Kivárnám mikor négyszemközt tudok vele beszélni, és elmondanám hogy nyomaszt ez a gondolat. Legtöbb esetben beképzelünk dolgokat, úgyhagyjuk és elkönyveljük hogy ez vagy az így van, ahelyett hogy beszélgetnénk és megismernénk a másikat. Aztán meg elfogadnánk úgy ahogy van, persze ha nem szélsőséges eset.
nov. 10. 21:41
9 ne haragudj de ha valakit kedvelek és előáll egy ilyen kérdéssel nagyot néznék. Baromi rosszul esne. Ha valaki viszont alszent úgysem vallja be, szóval.előrébb sincs a kérdező.
nov. 10. 21:47
Kapcsolódó kérdések: