Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális az, ha az egyik fél...

Normális az, ha az egyik fél beteg lett, de nem akarja, hogy elkapja a párja és ezért nem találkoznak amíg jobban nem lesz, pedig hiányzik neki?

Figyelt kérdés
Erősebb bennetek az, hogy iyenkor nem akarjátok a párotokat megfertőzni? Vagy ezzel nem foglalkoztok és mentek hozzá bármilyen állapotban?
2010. nov. 5. 11:13
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Igen, ez tényleg ember függő, hogy ki hogy gondolja.

Én elfogadom, hogy így nem akar találkozni, egyébként csak pár hete vagyunk még együtt, így nincs ezen a téren tapasztalat, hogy a másik hogy viszonyul a betegséghez, érdekli-e, hogy elkalja vagy nem. Próbálom kibírni a nélküle töltött időt, és remélem hamar meggyógyul! :)

2010. nov. 5. 11:29
 12/18 anonim ***** válasza:

Nálunk nem szokás egymás poharából inni, mi mosogatni szoktunk.

A családon belül természetes, hogy ápolni illik a beteg családtagot, de nálunk ezt mindig a felnőttek tették meg, fertőző betegségnél a beteget mindig elkülönítjük, a gyerekeket nem engedjük a betegszobába.

A kórházakban a fertőző osztályokon nincs látogatás, a gyerekeket is csak üvegablakon kersztül lehetett megnézni. Nagyon szép gesztus a barátodtól, hogy félt téged, és nem akarja, hogy elkapd a betegséget. Légy rá büszke! Ha meggyógyul, bepótoljátok.

2010. nov. 5. 11:36
 13/18 anonim ***** válasza:

Én akkor is találkozom a párommal, ha valamelyikünk beteg. Sosem fertőztük még meg egymást.

Ha herpeszem lenne, talán kerülném, de egyébként nem.

2010. nov. 5. 11:40
 14/18 anonim ***** válasza:
Én ha nagyon beteg vagyok, akkor olyankor semmihez nincs se kedvem se erőm, és nem nagyon lehet velem mit kezdeni, sokszor olyankor még beszélgetni sincs kedvem.
2010. nov. 5. 12:43
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ha kulon eltek, akkor teljesen normalis, hogy nem akar menni, hogy ne fertozzon meg. En is igy lennek. Talan 1 hetet nem lehet kibirni? Nyilvan nem jokedvebol nem megy.
2010. nov. 5. 14:50
 16/18 audryenne ***** válasza:
100%
Hát én mindig elmondom, hogy beteg vagyok, és ő majd eldönti, hogy így is akar-e találkozni (fordítva is így van). De ha például a közeljövőben zh-zik vagy vizsgája van, akkor nem vagyok hajlandó vele találkozni, mert annyit nem ér, h ne tudjon tanulni.
2010. nov. 5. 16:01
 17/18 anonim ***** válasza:
Milyen betegség? Egy náthát elkapnék, de egy gyomorvírust kétszer is meggondolnék.
2010. nov. 5. 17:06
 18/18 anonim ***** válasza:
16:01 - Miért nem ilyen barátnője volt öcsémnek pár éve? Annak a csajszinak fontosabb volt, hogy öcsém minden hétvégén utazzon többszáz km-t vonattal, és csak késő este ért haza mindig, mint hogy sikerüljenek öcsémnek a vizsgái, a lány csak szünetekben jött, de miután szakítottak, már volt új pasija, öcsémnek meg nem is sikerült az éve...
2010. nov. 5. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!