Minden anyós nem igazán szereti a menyét?
Nekem eddig szerencsém volt, elég könnyen szót értettem az anyós jelöltekkel.
Hozzáteszem, nekem az átlagnál eggyel alkalmazkodóbb személyiségem van, és ez igaz volt egy kivétellel az anyósokra is. Illetve
Tehát nem véletlenül választottam a szerencse kifejezést, mert az is kellett ahhoz, hogy a dolgok együttálljanak.
Most ha kifogok egy problémásabb anyukát, aki potenciális ellenségként tekint mindenkire a fia körül... na, hát az nem tudom mit hoz ki az én személyiségemből. :D
Nagyon szeretem a fiam barátnőjét, jó a kapcsolatunk, közvetlen, kedves lány, és boldogok együtt, ami nekem a legfontosabb.
Anyósomat kb. 3 éve nem láttam, nem is hiányzik. Sosem voltunk közel egymáshoz. Nem hiányol bennünket, jól elvan a kocsmai haverjaival, ők még benyalják a hazugságait.
Az exem anyja utált, mert "elveszem a pici fiát". A pici fia 40 éves, és rajtam kívül egy nője sem volt, én is bírtam vele 2,5 éven át :D
A vőlegényem anyukája normális nő, jól kijövünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!