Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden anyós nem igazán...

Minden anyós nem igazán szereti a menyét?

Figyelt kérdés
Kinek mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban?

tegnap 08:24
 1/8 Pumber89 ***** válasza:
88%
Nővérem anyósa jobban szereti nővéremet mint a saját fiát. :D
tegnap 08:31
 2/8 anonim válasza:
92%
engem nem szeret és hátam mögött kibeszélt utóbb :D
tegnap 08:39
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Az anyósom legalább annyira szeret, mint a saját lányát, és sokkal jobban, mit a saját anyám.
tegnap 09:08
 4/8 anonim ***** válasza:
82%

Nekem eddig szerencsém volt, elég könnyen szót értettem az anyós jelöltekkel.

Hozzáteszem, nekem az átlagnál eggyel alkalmazkodóbb személyiségem van, és ez igaz volt egy kivétellel az anyósokra is. Illetve

Tehát nem véletlenül választottam a szerencse kifejezést, mert az is kellett ahhoz, hogy a dolgok együttálljanak.

Most ha kifogok egy problémásabb anyukát, aki potenciális ellenségként tekint mindenkire a fia körül... na, hát az nem tudom mit hoz ki az én személyiségemből. :D

tegnap 09:16
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
Az én anyósom nagyon szeret, amolyan anya-lánya kapcsolatunj van, jobban kijövünk, mint ő a saját lányaval (mondjuk sógornőm pszichés problémás, talán emiatt is, vele nem lehet kijönni).
tegnap 09:19
 6/8 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon szeretem a fiam barátnőjét, jó a kapcsolatunk, közvetlen, kedves lány, és boldogok együtt, ami nekem a legfontosabb.

Anyósomat kb. 3 éve nem láttam, nem is hiányzik. Sosem voltunk közel egymáshoz. Nem hiányol bennünket, jól elvan a kocsmai haverjaival, ők még benyalják a hazugságait.

tegnap 09:26
 7/8 anonim ***** válasza:
25%
Hát a menyét nem egy közkedvelt állat, főleg egy családban...😁
tegnap 09:46
 8/8 anonim ***** válasza:
95%

Az exem anyja utált, mert "elveszem a pici fiát". A pici fia 40 éves, és rajtam kívül egy nője sem volt, én is bírtam vele 2,5 éven át :D

A vőlegényem anyukája normális nő, jól kijövünk.

tegnap 10:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!