Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek milyen a viszonya az...

Kinek milyen a viszonya az anyósàval és apósàval illetve sógornővel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azért nyitottam ezt a témát, mert nagyon kíváncsi lennék, hogy másoknál hogy zajlanak ezek a családi dolgok.

nov. 2. 22:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincsen anyósom apósom.

A sógorokkal,nem tartjuk a kapcsolatot..

nov. 3. 11:53
 12/19 A kérdező kommentje:
És van aki úgy érzi,hogy néha kibeszélik a háta mögött?
nov. 3. 13:43
 13/19 anonim ***** válasza:
75%
Én már idős ffi vagyok, nem él apósom, anyósom, de amíg éltek jó viszonyban voltunk és azt mondhatnám, hogy attól fogva, hogy beházasodtam a családjukba szinte többet köszönhettem nekik, mint a saját szüleimnek. A feleségem öccsével (sógorom) felszínesen, de jóban voltam/vagyok, az ő feleségével viszont hűvös a viszonyunk. Ez a sógor-sógornővel, azaz a házastárs testvérével való viszony már elég ellentmondásos többnyire, mert ott már jelentkezhet egy családon belüli rivalizálási szempont, amikor a család valamelyik gyereke féltékeny arra, ha a családba kívülről bekerülő "idegent" a saját szülei esetleg ugyanúgy (vagy jobban) kedvelik, mint őt, az édesgyereket.
nov. 3. 14:07
 14/19 A kérdező kommentje:
#13 sokszor a sogorno féltékeny és irigy a testvére feleségére, folyamatosan megy a versengés, rivalizálás
nov. 3. 14:35
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Anyós és após már nem éltek, amikor összejöttünk. Sógornőm olyan, mintha nem is lenne (szerencsére van köztünk 200 kilométer). Férjem sem tart vele kapcsolatot, karácsonykor maximum egy sms.
nov. 3. 15:31
 16/19 anonim ***** válasza:
77%

Csak anyósom van, 2 sógorom, 1 sógornőm.

Teljesen normális, átlagos a kapcsolatom mindegyikőjükkel.

nov. 3. 18:09
 17/19 anonim ***** válasza:

Apósomat nem ismertem soha, lényegèben a férjem sem, 3 éves volt amikor meghalt.

Anyósommal elvagyunk, ha nincs semmi extra akkor évente 2x találkozunk csak bizonyos kisebb családi eseményeken.

Sógornők. Az idősebb zsigerből utál engem, soha még csak nem is köszönt, 2 hónapja voltunk együtt a férjemmel, mikor közölte hogy szerinte nem sokáig leszünk együtt. Többet nem beszéltünk. Kb 12 évig nem is láttam az esküvőnk után. ( Nem én hívtam meg oda sem). Tavaly

nyáron volt a fiatalabb sógornőm esküvője, ott láttuk egymást, de nem beszéltünk.

A fiatalabb sógornővel eleinte még elvoltunk, bár nem sokat beszéltünk, ahogy idősebb lett, kezdett nagy lenni a szája, olyan magánéleti dolgunkba próbált bele beleszólni amihez semmi köze, szidott kibeszélt a hátam mögött, ha egymód van rá, nem beszélek vele. Átlag évente 1x találkozunk anyósnál családi eseményen. Az esküvőjére sajnos meghívott, nyilván a férjem ( ő a bátyja) miatt, de pont miatta nem akartam visszautasítani. Amúgy nem mentem volna. Azt se bírta ki beszólás nélkül. Hamar leléptünk.

Van még 2 idősebb testvére a férjemnek, egy bátyja és egy nővére, őket nem ismerem, sosem találkoztunk. Nem tartják ők sem a kapcsolatot.

Kb ennyi.

nov. 5. 19:48
 18/19 anonim ***** válasza:

Anyósom szinte alázatos volt velem, annyira tisztelt. Apósom hallgatott a szavamra. A férjemnek mindig azt mondták, hogy alkalmazkodjon hozzám.

A sógornőm alamuszi volt, a sógorom is. Féltékenyek voltak, mert az anyósomék nagyon tiszteltek.

nov. 25. 06:40
 19/19 anonim ***** válasza:

Nekem anyósommal eddig jó a kapcsolatom. Nincs problémánk egymással.

Apósom már nem él.

Sógoromat ritkán látom. Az elején nagyon jó véleményem volt róla. Sok mindent elért pl van egy felesége, 2 kislánya, gyönyörű háza, jó állása, de aztán egyre lejjebb csúszott a lejtőn. Rossz társaságba keveredett, elkezdett komolyan drogozni, szétmentek az asszonyával, egyik munkahelyről ment a másikra. Sosem volt pénze állandóan anyóstól meg barátoktól kért kölcsön. Sok embernek tartozik nem kevés pénzzel. Mostanra talán kezdenek rendbe jönni a dolgai, de aztán majd kiderül.

A sógornőm az, aki az elejétől kezdve irritál. Van egy 7 vagy 8 kisfia, akivel egy önkormányzati lakásban laknak, mert szétmentek a gyerek apjával. Nagyon kevés a fizetése, mert egy kisboltban dolgozik részmunkaidőben. Sokszor elmarad a számlák befizetésével ennek ellenére arra mindig van pénze, hogy elmenjen fodrászhoz meg műszempillát csináltatni magának. Egyszóval minden hülyeségre van pénze csak a fontos dolgokra nincs. Akkor meg végképp eldobtam az agyam, amikor azzal jött, hogy ő külföldre akar menni nyaralni a részmunkaidős fizetéséből. Nyílván nem lett belőle semmi. Én akármit csináltatok magamon állandóan olyan kell neki is. Hova járok körmöshöz, hova járok fodrászhoz, hol veszem a ruháimat meg hasonló baromságok. Nyáron egy hajfonatot csináltattam magamnak egy fesztivál alkalmából. Amikor meglátta a sógornőm az első reakciója az volt, hogy hol csináltattam és ő is akar majd ilyet. Pár hét után már neki is ugyanolyan fonata volt. Már nem merek kitenni semmit a közösségi médiába sem, mert állandóan utánozni akar. Egyszer felraktam, hogy a párommal voltunk reggelizni a városban. Sógornőm egyből rámírt, hogy hol van ez a hely, mert ide ő is elakar menni. Szóval folyamatosan utánozni akar engem. Amióta van jogsim meg kocsim azóta állandóan elvárná, hogy cipeljem a valagát csak mindig leszerelem, de nem veszi a lapot, hogy nem vagyok kíváncsi rá. Mindemellett állandóan kutyát akar, de felesleges neki, mert felelőtlen állattartó is. 2 kutyája volt egyik sincs már nála. Állandóan a dívák életét akarja mutatni kifele pedig amúgy egy csóró senki.

jan. 9. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!