Első találkozás lesz anyám barátjával, hogyan kellene viselkednem ?
Baj lenne, ha egyből letegezném?
Úgy kezeljem mint egy családtagot, vagy inkább csak lassan ismerkedjek vele?
Bármi apróságot leírhattok hátha hasznos lehet
18f
Udariasan, 3 lepest tarts, magazd, de legy nyitott.
Majd o mondja h nyugodtan tegezd es igy vagy ugy szolitsd
Raersz megismerni ki tudja menyi ideig maradnak egyutt.
Kerdezd meg amyukadtol hogy hogyan áll ehhez. Én személy szerint nem csinálok problémát abból amikor letegez egy 18 éves. Nekem is kényelmesebb. De embere válogatja. Valaki összeköti a magazast a tiszteletadással, ők megsertődnek. Tehát szerintem egyszerűbb ha puhatolózol anyukádnál.
Egyébként bemutatkozáskor ha először ő köszön, akkor könnyű dolgod van. Ha azt mondja szia akkor tegeződtök, ha azt mondja hogy jó napot akkor magazodtok. Ha beszélgetés közben ő lélegezz, te is tegezd vissza. Nincs olyan hogy ő tegez es te magazod. Ha magázodtok mégis, akkor várd meg amíg ő felajanlja valamilyen módon a tegeződest, mert az illem szerint az idősebb ajánlja fel.
Szerintem elég ha egyszerűen barátságos vagy vele. Nem kell csaladtagkent kezelni olyan értelemben, hogy nem kell neki elmondanod a családi titkokat stb. Nem kell túlzásba vinni a kozvetlenseget. Majd lassan kialakul egyfajta bizalom remélhetőleg. Ahhoz is idő kell hogy meglásd hogy milyen poénokra vevő. Szeintem valahol egy középutat kell keresni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!