Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Első találkozás lesz anyám...

Első találkozás lesz anyám barátjával, hogyan kellene viselkednem ?

Figyelt kérdés

Baj lenne, ha egyből letegezném?

Úgy kezeljem mint egy családtagot, vagy inkább csak lassan ismerkedjek vele?

Bármi apróságot leírhattok hátha hasznos lehet

18f

ma 15:25
 1/5 anonim ***** válasza:
66%

Udariasan, 3 lepest tarts, magazd, de legy nyitott.

Majd o mondja h nyugodtan tegezd es igy vagy ugy szolitsd

Raersz megismerni ki tudja menyi ideig maradnak egyutt.

ma 15:27
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
Mindig az idösebbnek kell felajanlani a tegezest (ha akarja). Ugy, hogy magazd, es udvariasan, de ne haverkodva beszelj vele. Meg nem biztos, hogy csaladtag lesz, egyenlöre meg csak uj baratja anyukadnak.
ma 15:31
 3/5 anonim ***** válasza:
65%
Légy udvarias. Legyél nyitott, de azért ne ugorj azonnal a nyakába (szerintem). Magázd! Ha zavarja, majd mondja.
ma 15:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Elmeséled majd?
ma 15:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Kerdezd meg amyukadtol hogy hogyan áll ehhez. Én személy szerint nem csinálok problémát abból amikor letegez egy 18 éves. Nekem is kényelmesebb. De embere válogatja. Valaki összeköti a magazast a tiszteletadással, ők megsertődnek. Tehát szerintem egyszerűbb ha puhatolózol anyukádnál.

Egyébként bemutatkozáskor ha először ő köszön, akkor könnyű dolgod van. Ha azt mondja szia akkor tegeződtök, ha azt mondja hogy jó napot akkor magazodtok. Ha beszélgetés közben ő lélegezz, te is tegezd vissza. Nincs olyan hogy ő tegez es te magazod. Ha magázodtok mégis, akkor várd meg amíg ő felajanlja valamilyen módon a tegeződest, mert az illem szerint az idősebb ajánlja fel.

Szerintem elég ha egyszerűen barátságos vagy vele. Nem kell csaladtagkent kezelni olyan értelemben, hogy nem kell neki elmondanod a családi titkokat stb. Nem kell túlzásba vinni a kozvetlenseget. Majd lassan kialakul egyfajta bizalom remélhetőleg. Ahhoz is idő kell hogy meglásd hogy milyen poénokra vevő. Szeintem valahol egy középutat kell keresni.

ma 16:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!