Van olyan hogy nem tudtok ha akartok se megbocsájtani egy rokonnak?
Abbol kiindulva, hogy minden erzes ervenyes, tartanam magam hozza. Es igenis letezik, hogy egyetlen mondattal el lehet mindent rontani helyrehozhatatlanul.
En nem keresnem tobbe a tarsasagat. Ha o elokerul, jo, ha nem, mégjobb. 🤫😉🤷♀️
Nálunk nagyapám milliós tételben károsította meg a két gyerekét, hazudozott össze-vissza, aztán még ő volt felháborodva, hogy a gyerekei "ellene fordultak". Többször lett neki mondva, hogy üljenek le, tisztázzák a dolgokat, de ő a hazudozást választotta. Még azt is kijelentette, hogy többet nem akarja őket látni (van neki "új családja", akik maximálisan kihasználják, azok kellenek neki).
Ezek után, ha ő békülni akarna, anyám biztos nem békülne ki vele, és szerintem a nagybátyám sem.
Igen,nálam most is van ilyen.
Nekem a nagybátyám ( aki a keresztapám is ) volt az aki teljesen elvesztette a bizalmamat felé. Volt egy örökösödési ügy amikor apai mamám után kellett volna örökölnöm mivel,apukám meghalt. És ő nem is szólt a hagyatéki tárgyalásról, konkrétan letagadott azt mondta hogy " nem tud rólam meg a testvéremről sem. ) A pénzt meg ami nekem járt volna lenyúlta. Szerencsére ügyvéd segítségével sikerült elérnem hogy a részemet megkapjam de azóta én nagyon haragszom rá.
Ma véletlenül összefutottunk
és úgy tett mintha semmi nem történt volna, kérdezgetett
én meg normálisan beszélgettem vele. De azért bennem maradt a tüske mert nagyon megbántott ezzel és nem tudom hogy meg tudok_e neki bocsájtani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!