Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan hogy nem tudtok ha...

Van olyan hogy nem tudtok ha akartok se megbocsájtani egy rokonnak?

Figyelt kérdés
Nagynéniről van szó. Elmúlt években közel kerültünk egymáshoz, még nyaralni is együtt jártunk. Szinte a semmiből minden előjel nélkül mert soha nem volt vitánk, mondott egy olyan mondatot, amit kb az ellenségének mond az ember .. Kérdőre vontam, azt mondta hogy kicsúszott a száján. Még bocsánatot se kért. Azóta beszélünk de én egy falat húztam. Próbálja helyre tenni a dolgokat azóta, igyekszik, de nekem ez nagy törés volt. Ti mit csinálnátok?

tegnap 17:40
 1/9 anonim ***** válasza:
93%

Abbol kiindulva, hogy minden erzes ervenyes, tartanam magam hozza. Es igenis letezik, hogy egyetlen mondattal el lehet mindent rontani helyrehozhatatlanul.

En nem keresnem tobbe a tarsasagat. Ha o elokerul, jo, ha nem, mégjobb. 🤫😉🤷‍♀️

tegnap 17:50
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Mi volt az a mondat?
tegnap 17:56
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Úgy sem ismerünk... Konkrétan mit mondott?
tegnap 17:56
 4/9 anonim ***** válasza:
89%
Barátságok szakadnak meg egy mondat miatt!
tegnap 18:04
 5/9 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk nagyapám milliós tételben károsította meg a két gyerekét, hazudozott össze-vissza, aztán még ő volt felháborodva, hogy a gyerekei "ellene fordultak". Többször lett neki mondva, hogy üljenek le, tisztázzák a dolgokat, de ő a hazudozást választotta. Még azt is kijelentette, hogy többet nem akarja őket látni (van neki "új családja", akik maximálisan kihasználják, azok kellenek neki).

Ezek után, ha ő békülni akarna, anyám biztos nem békülne ki vele, és szerintem a nagybátyám sem.

tegnap 18:12
 6/9 anonim ***** válasza:
92%

Igen,nálam most is van ilyen.

Nekem a nagybátyám ( aki a keresztapám is ) volt az aki teljesen elvesztette a bizalmamat felé. Volt egy örökösödési ügy amikor apai mamám után kellett volna örökölnöm mivel,apukám meghalt. És ő nem is szólt a hagyatéki tárgyalásról, konkrétan letagadott azt mondta hogy " nem tud rólam meg a testvéremről sem. ) A pénzt meg ami nekem járt volna lenyúlta. Szerencsére ügyvéd segítségével sikerült elérnem hogy a részemet megkapjam de azóta én nagyon haragszom rá.

Ma véletlenül összefutottunk

és úgy tett mintha semmi nem történt volna, kérdezgetett

én meg normálisan beszélgettem vele. De azért bennem maradt a tüske mert nagyon megbántott ezzel és nem tudom hogy meg tudok_e neki bocsájtani..

tegnap 18:12
 7/9 anonim ***** válasza:
41%
A kedves felesége meg tett is egy burkolt beszólást.
tegnap 18:13
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt neked kell eldönteni. Nekem a nagynéni alapból nem olyan rokon, akivel mindenáron beszélőviszonyban akarok lenni, mert én tökre kibírom, ha mondjuk a testvéremmel sem beszélek egész hónapban, pedig ő a legjobb barátom. Meg mondjuk elejtett mondatokon sem kapom fel feltétlenül a vizet, nagyon kontextusfüggő. Gyakorlatilag a kérdéseddel semmit nem mondtál egy olyan témában, amit ha részleteznél, akkor is csak magadra tudnál hallgatni...
tegnap 18:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Apám nővérének, annak a gyerekeinek és azok gyerekeinek. Pedig utóbbiak már igazán nem tehetnek semmiről, de okádni tudnék az egész famíliától.
tegnap 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!