Sógornőm állandóan bele kotynyelkeskedik az életembe.
Anyumnak amit mondok,azt elmondja sógornőmnek ,O meg szeret drámázni,rosszindulatuskodni ,másik életével foglalkozni és anyunak mindennel tele tömi a fejét ,aztán meg nekem mondja anyu.
Anyut sem értem,amit neki mondok bizalmasan miért adja tovább :/
Sztem az nagyon szép és idilli lenne ha működne, hogy elmondod anyukádnak a dolgaidat, aki meghallgat és tisztességgel meg is tartja azt ami köztetek elhangzik. Szülő gyerek közti bizalom, stb, ez nagyon szép lenne és igazából ez a normális, egyáltalán nem gyerekes de sajnos anyukád nem korrekt. Vele kellene hogy megbeszeljétek. Én anyaként biztos nem tamadnam hátba egyik gyermekemet se
okt. 30. 22:29
12/19 anonim válasza:
Én is fiatalabbnak gondoltalak.
Szépen állítsd le a sógornődet ott anyukád előtt. Mondd meg neki,hogy semmi köze ahhoz,amit te elmondassz anyádnak.
okt. 30. 22:36
13/19 A kérdező kommentje:
Gondoltam ,hogy elmond dolgokat,mostanában eléggé ki voltam ,munkahelyi stressz, problémák ,elmondtam , de azért azt nem gondoltam ,hogy mindent vissza mond, főleg úgy ,hogy tudja szeret sz.rt keverni, hisz tudja anyu is ,hogy ez a véleményem. Mindegy ,változtatok.
Köszönöm ,hogy írtatok.
okt. 30. 22:37
14/19 anonim válasza:
Hát akkor ezt most vidd el útravalóul magadnak, hogy csalódtál anyádban, anyád nem az, aki te szeretnéd, ha lenne. Anyád egy unintelligens áruló. Máshol keresd a bizalmasodat, ő alkalmatlan. Ezt emésztgesd. Kollégák, barátnők, férj?
okt. 31. 00:17
15/19 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy miért a sógornőre vagy kiakadva? Anyudnak kéne kereken megmondani, hogy mélységesen csalódtál benne, és ne számítson többet a bizalmadra.
okt. 31. 06:13
16/19 anonim válasza:
Nem anyam, hanem anyosom ilyen. De azert nem mondunk neki semmit, mert tovabbadja. Hallgathatjuk is, hogy miert nem bizunk meg benne jobban. Hat azert nem, mert elmondja olyanoknak is, akikkel mi nem vagyunk joban, es akiknek semmi koze a mi dolgainkhoz (peldaul sogornomnek, az o lanyanak).
Szoval neked anyadat kell leallitanod, hogy ne adja tovabb senkinek a dolgaidat.
okt. 31. 10:53
17/19 anonim válasza:
Te elmondtad anyukádnak a problémáidat, hogy könnyíts a lelkeden, felesleges feszültséget okozva ezzel anyukádnak. Aki ezt a feszültséget úgy próbálta levezetni, hogy továbbmondta a sógornődnek, aki pedig úgy próbálja levezetni a feszültséget, hogy "belekotnyeleskedik". Ahogy neked is szükséged volt arra, hogy könnyíts a lelkeden, nekik is szükségük volt rá, a másik ember problémája miatt.
okt. 31. 12:38
18/19 A kérdező kommentje:
Na ez az amit én nem tudtam, vagyis ,hogy mindent vissza mond.
Nem is azzal van a legnagyobb problémám ,hanem ,hogy aztán a telefonba sógornőm lekezelő és számon kérő stílussal beszél, aztán később esett le,hogy ezt anyutól tudja, hisz neki mondtam el...
okt. 31. 14:05
19/19 anonim válasza:
Innentől semmit ne mondjál neki. A sógornődnek pedig utasítsd vissza a stílusát. Nyugodtan el lehet köszönni a telefonban egy másodperc alatt, ha kioktat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!