Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan állitsam le?

Hogyan állitsam le?

Figyelt kérdés

Sógornőm állandóan bele kotynyelkeskedik az életembe.

Anyumnak amit mondok,azt elmondja sógornőmnek ,O meg szeret drámázni,rosszindulatuskodni ,másik életével foglalkozni és anyunak mindennel tele tömi a fejét ,aztán meg nekem mondja anyu.

Anyut sem értem,amit neki mondok bizalmasan miért adja tovább :/

okt. 30. 21:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert mondod neki. Ne mondj semmit. Ennyire egyszerű.
okt. 30. 21:32
 2/19 A kérdező kommentje:

Igen ezen is gondolkoztam.

Csak jó valakinek kiönteni a szívemet, de igy csak rosszabb :(

okt. 30. 21:34
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Sógornőd mennyi?
okt. 30. 21:52
 4/19 A kérdező kommentje:
En 36 sógornőm 32.
okt. 30. 21:57
 5/19 anonim ***** válasza:
94%

Pedig szentül meg vtam győződve, hogy ő lesz az idősebb és ezért gondolja, hogy van joga okoskodni.

Te még anyukáddal élsz? Vagy a sógornődek élnek vele? Esetleg ha másnak mondanád el a dolgokat és nem anyukádnak.?

Az én sógornőm is ilyen kotnyeles és kárörvendő. Én már csak azt mondom el neki vagy olyannak aki elmondja neki, amit szeretnék ha tudná. Más egyebet szándékosan nem

okt. 30. 22:01
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Anyukádnak meg kell mondd, hogy ez nem oké. Te megbízol benne, és nem szeretnéd, hogy tovább adja egy kvázi idegennek a dolgaidat. Esetleg tesómnak nem tudnál szólni, hogy állítsa le a csajszit? Lehet rá hallgatna. De egyszer próbáld meg te leállítani.
okt. 30. 22:08
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Tesódnak** Hülye javító 😄
okt. 30. 22:09
 8/19 A kérdező kommentje:

Én már nem élek anyumékkal ,ő igen, pont ezért tud mindenről amiről anyuval beszélek.

Csak ugye anyut sem értem, nem gondoltam ,hogy mindent tovább mond.

Kicsit csalódtam benne is,tesomat nem érdeklik ezek a dolgok, egyébként ő is tudja ,hogy szeret középpontba lenni,mindenről tudni..

okt. 30. 22:14
 9/19 anonim ***** válasza:
32%
Jézusom, 36 vagy?? Azt hittem 21. Annyira gyerekesek vagytok.
okt. 30. 22:18
 10/19 A kérdező kommentje:
Miért? Mert elmondom anyumnak a gondjaimat?
okt. 30. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!