Hogyan állitsam le?
Sógornőm állandóan bele kotynyelkeskedik az életembe.
Anyumnak amit mondok,azt elmondja sógornőmnek ,O meg szeret drámázni,rosszindulatuskodni ,másik életével foglalkozni és anyunak mindennel tele tömi a fejét ,aztán meg nekem mondja anyu.
Anyut sem értem,amit neki mondok bizalmasan miért adja tovább :/
Igen ezen is gondolkoztam.
Csak jó valakinek kiönteni a szívemet, de igy csak rosszabb :(
Pedig szentül meg vtam győződve, hogy ő lesz az idősebb és ezért gondolja, hogy van joga okoskodni.
Te még anyukáddal élsz? Vagy a sógornődek élnek vele? Esetleg ha másnak mondanád el a dolgokat és nem anyukádnak.?
Az én sógornőm is ilyen kotnyeles és kárörvendő. Én már csak azt mondom el neki vagy olyannak aki elmondja neki, amit szeretnék ha tudná. Más egyebet szándékosan nem
Én már nem élek anyumékkal ,ő igen, pont ezért tud mindenről amiről anyuval beszélek.
Csak ugye anyut sem értem, nem gondoltam ,hogy mindent tovább mond.
Kicsit csalódtam benne is,tesomat nem érdeklik ezek a dolgok, egyébként ő is tudja ,hogy szeret középpontba lenni,mindenről tudni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!