Hány tesód van? Jól kijöttök egymással?
Eddig csak egy de útban van a következő is.
16éves öcsi-néha megtudnám ölni de imádom.
Neki mindent el lehet mondani.:)
18L
Nekem egy húgom van néha jóban vagyunk, néha nem, de hát ez ilyen:D
ő 13 én 16/L vagyok:)
szia. (: egy nővérem van, és sajnos nem jövünk ki jól. hat év van köztünk, talán ez is egy ok lehet? nem szoktunk beszélgetni. csak esténként amikor tévézünk. de én szinte csak akkor megyek ki,ha ő nincs ott. mindig belémköt, mindig beszól ... egyszer reggel ő és apa mentek vhova, én meg pizsamába kiültem a nappaliba és figyeltem őket, meg tvztem, és közölte, hogy jó lenne ha tükörbe néznék, mert nagyon ronda vagyok. én úgy sírtam utána, hogy anya azt se tudta,hogy mit csináljon velem. de am sose vt jó a kapcsolatunk. de már annyiszor próbálkoztam, és annyiszor estem pofára... hogy feladtam. : ( természetesen a veszekedéseknek más kiindulópontjai is vannak.. pl az, hogy én milyen rosszul nézek ki, mennyit kéne fogynom, általában mindig rossz helyen ülök/állok/fekszek. : (
15L
Én 17/f vok egy 15 éves öcsém meg egy 19 éves bátyám van. Mindkettővel nagyon jóban vunk bátyám sokat segített nekem mindenben de ő nem az az érzelgős típus szal ha vmi konkrét gond van akk hozzá fordulok és ő tuti tud megoldást. De dumálni inkább öcsémmel szoktam benne 1000%-ig megbízok.
Meg van egy legjobb barátom is, akit nagyon régóta ismerek. Hülye kérdés h benne vagy a tesóimban bízok meg jobban, mindegyikükben totál :D
nekem egy nővérem van,ő 19 éves és 14 éves lány vagyok.
Nagyon jól kijövünk egymással,mindent megtudunk beszélni.Ha baj van akkor rögtön ott van,mindig segít,és ez kölcsönös.Imádom:)
2 féltesóm van, én vagyok a legkisebb. a bátyám a legidősebb, ő már 30 felett van, mindig máshol lakik, sose nyitja rám az ajtót.. évente 1-2x találkozunk, akkoris véletlenül összetalálkozunk valahol. Nővéremmel jó a viszonyunk, ő 30. összejárunk, szeretjük egymást, szóval vele jó a kapcsolat amennyire lehet.
21 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!