Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy reagálnál, ha a 16 éves...

Hogy reagálnál, ha a 16 éves fiad egy 26 éves anyával járna?

Figyelt kérdés
okt. 13. 14:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez az anyuka elég éretlen lehet, 26 éves, de egyedül van két gyerekkel és egy tini fiúval kavargat.

Gondolom tiniszerelemből fogant a baba, a pasi lelépett, és most beakarja pótolni a tini éveit.

okt. 13. 16:07
 12/24 anonim ***** válasza:
95%
Vigyázzon a fiad, nehogy összehozzanak egy közös gyereket is. Mert akkor bizony kemény gyerektartást fizethet.
okt. 13. 16:48
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

12

Mármint hogy a szülő mert egy 16 évest nem kötelezhetnek fizetésre.

okt. 13. 17:18
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Ameddig húz esőkabátot a bohócra addig pont nem érdekel kit dug.
okt. 13. 17:19
 15/24 anonim ***** válasza:
84%
A csaj nyilván csak kihasználja...
okt. 13. 23:05
 16/24 anonim ***** válasza:
Óvatosságra inteném minden téren, de ha szerelmes, akkor sajnos nem fog sokat használni.
okt. 15. 12:21
 17/24 benboglar ***** válasza:

Szerintem a 16 éves még mindenképpen gyerek! A szülei tartják el, taníttatják, ruházzák,étetik !! El kell küldeni a 26 éves anyukához lakni, mit szól a harmadik gyerekhez !Talán még családi pótlékot is kapna utána,hiszen ha tanul,jár 20 éve koráig !!!

Igen hamar vége lenne ennek kapcsolatnak !

okt. 15. 15:27
 18/24 anonim válasza:
Az első nekem is anyám barátnője volt, egy szilveszteren, azóta tegeződtünk, egyik húgát majdnem, egy másikat feleségül vettem kb. két év múlva. Kért, hogy ne beszéljek róla, eszembe sem jutott...
okt. 17. 19:21
 19/24 anonim ***** válasza:
73%

#8 "Szóval én a fiamat mindenképpen tàmogatnàm benne, de elmondanàm neki, hogy ne vegye komolyan a nőt, csak élje meg a szép pillanatokat és keressen magának egy korabeli nőt."

Majd ha a kiskorú fiad teherbe ejt egy 30-as bigét utána fizetheted a gyerektartást is 😉.

okt. 18. 13:45
 20/24 A kérdező kommentje:

Az apjával azóta sokat beszéltünk erről. Ő támogatta, amikor megtudta. Mondván tapasztalatot szerez.

Engem meg az undor kerülget, hogy egy felnőtt nő az én gyerekemmel fekszik össze. A fia 6 éves, az én kisebbik fiam 7. A fiam apukásat játszik egy gyerekkel, aki a testvérével egykorú. Nekem bizarr ez az egész.

Aztán a fiam felvetette, hogy mi lenne, ha nálunk ejtenék meg a légyottokat, mert válás után visszaköltözött a nő az anyjához a 1,5 szobába és ott nem lehet. Hát így tudtuk meg, hogy most itt-ott-amott oldják meg. Parkban, barátoknál, munkahelyen. Számomra ez az egész undorító és így már a férjem is egyetért velem. Főleg mivel a fiam elejtette azt is, hogy később majd közösen kivesznek egy lakást. Nyilván a fiam lenne a palimadár, aki otthagyja a sulit és főállásban csinálja a jelenleg diákmunkaként végzett kulimunkát, hogy finanszírozza anyucinak az újrakezdést.

okt. 19. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!