A szüleim elváltak. Anyának 4 hónapra lett egy barátja. Szerintetek korai?
Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 10:11
11/21 anonim válasza:
Valószínűleg már jóval a válás kimondása előtt egyáltalán nem szerették egymást. Hallottam nem egy olyan házaspárról, ahol eltávolodnak, de a válóper addig húzódik (akár 2-3 évig), hogy már a válás kimondása előtt is az új párjukkal vannak.
12/21 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat!Csak úgymond"barátja" van. Mert 2 hónapba ha egyszer eljön hozzá... De neki úgy is jó... csak látom hogy a barátja hülyének nézi... és anya nem veszi észre...:(
2010. nov. 4. 13:09
13/21 anonim válasza:
Dehogynem veszi észre anyukád azt, hogy a pasi hülyének nézi! Csakhogy anyukádnak arra van szüksége, hogy legyen az életében egy pasi, aki hülyének nézi!
14/21 anonim válasza:
Látod, hogy a barátja hülyének nézi, vagy inkább nem szimpatikus neked a barátja, mert azt akarod, hogy anyukád az apukáddal éljen együtt?
15/21 A kérdező kommentje:
Én azt már tudom hogy a anyukám és az apukám nem lesznek együtt... Csak nekem fáj hogy anyát hülyének nézik!
2010. nov. 4. 14:42
16/21 anonim válasza:
Nem kell túldramatizálni a helyzetet!
Ha anyukádnak most nem lenne pasija akkor se élnétek együtt apukáddal.
Ne akard megakadályozni hogy ÉLJEN
17/21 anonim válasza:
Anyukád felnőtt nő ne akard megmopndani neki hogy mit csináljon. Te se tűrnéd/tűröd azt hogy Ő mondja meg hogy kivel járj
18/21 anonim válasza:
Nem korai, mivel egy valast mar megeloznek komoly vitak, tehat amikor mar kimondjak a valast, azt legalabb olyan, mint mikor megnyertel egy haborut, tehat felszabadultal!
Igaza van a mamadnak, es orulj Neki, hogy nem a remete eletmodot valasztotta!
19/21 anonim válasza:
Szia, kedves kérdező!
Mit értesz azon, hogy hülyének nézi? Hogy nem hősszerelmes, meg minden, és megeszi a kaját amit kap, meg még amit kap, közben meg nem is lángol.
Hidd el, anyukád felnőtt nő, és szüksége van a kapcsolatra. Ha engem elhagyna a feleségem, már másnap hoznék haza újat.
20/21 anonim válasza:
Sztem egyáltalán nem korai. 4 hónap az majdnem egy fél év, nem kell elvárni senkitől, hogy azért, mert elvált, "tapintatból" úgy viselkedjen, mint egy özvegy, ne legyen senkije,. Egyébként is, ha már a válásig eljutottak, ott már legalább az egyik fél részéről teljesen kihűltek az érzelmek, biztos vágyott már régóta egy új szerelemre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!